Hyppää pääsisältöön
Pääsisältö

Ke 2.10. klo 18 Paviljonki

Okko Kamu, kapellimestari
Annika Valkeajoki, sello

Jean Sibelius: Osia sarjasta Pelléas ja Mélisande
Camille Saint-Saëns: Sellokonsertto nro 1
Ludwig van Beethoven: Sinfonia nro 2

Aivan kuten Lorenzo Passerinin, myös Okko Kamun kanssa Jyväskylä Sinfonian kemiat ovat kohdanneet viime vuosina verrattomalla tavalla. Kapellimestaritaivaan kiintotähtenä jo vuosikymmeniä loistanut Kamu on tunnettu ihmeellisen orgaanisesta ja luonnollisesta tavastaan lähestyä musiikkia: parasta tulee, kun se saa luonnonvoiman tavoin vain versoutua omista lähtökohdistaan, ja yhdessä tekemällä siitä myös nautitaan estottomasti. Vastustamattoman mutkatonta musisoinnin iloa päästään nauttimaan nyt entistä enemmän myös Keski-Suomessa, kun Kamu antaa päävierailijana unohtumattoman panoksensa orkesterin uusiin tuuliin!

Kamun johtamana nimenomaan pettämättömät hittiklassikot Sibeliuksesta Beethoveniin pääsevät parhaiten oikeuksiinsa, mutta tuki nuoremmille kollegoille ei jää yhtään sen vähäisemmäksi – Jyväskylä Sinfonian oma sellisti Annika Valkeajoki pääsee samalla näyttämään kyntensä Saint-Saënsin sähäkässä ja valloittavassa sellokonsertossa. Korvakarkkeja ja piristysruiskeita siis riittää pimenevään syysiltaan – tervetuloa virvoittumaan!
 

Alasivu
Kuva
Kapellimestari Okko Kamu

LIPUT

34 € │ 31 € │ 15 €

Jyväskylä Sinfonian lippukauppa
Lippu.fi
Jyväskylä-piste (Asemakatu 7)
Tuntia ennen ovelta, jos lippuja on jäljellä.

Konsertti kuuluu Tutti-kausilippuun.

VÄLIAIKATARJOILU

Paviljongin konserttien väliaikatarjoilut tilaat kätevästi ennakkoon Food&Events-sovelluksella tai selaimella klikkaamalla tästä.

Ennakkotilauksella tarjolla on laajempi valikoima ja tarjoilut katetaan omaan pöytään ilman jonottamista.