Hyppää pääsisältöön

28.2.2024

Kuva
Jyväskylän taidemuseon museokaupassa kaksi nuorta naista tutkii valikoimaa. Kuva Jyväskylän taidemuseo
Ostoksille voit piipahtaa suoraan Kauppakadulta ilman sisäänpääsymaksua. Monipuolisesta valikoimastamme löydät esimerkiksi kortteja, kirjoja, magneetteja ja palapelejä. Kaikenlaista mukavaa sekä itselle että lahjaksi läheiselle! Museokauppa palvelee taidemuseon aukioloaikoina.

Jyväskylän taidemuseon katutasossa sijaitsevasta museokaupasta löydät runsaan valikoiman monipuolisia tuotteita. Valikoimasta löytyy mm. postikortteja, taidekirjoja, kalentereita, koruja, muistikirjoja, lasten puuhakirjoja, runoteoksia, palapelejä, magneetteja ja pinssejä. Korttivalikoimaa päivitämme sesongeittain ja tuotteista löytyy paljon lahjaideoita niin itselle kuin läheisille. Museokaupasta voi ostaa myös Museokortteja. Museokortin kampanjoista löydät lisätietoja Museokortin verkkosivuilta

Ostoksille on helppo piipahtaa suoraan Kauppakadulta museon aukioloaikoina, eikä museokaupassa asioimiseen tarvitse maksaa museon sisäänpääsymaksua. Taidemuseo on normaalisti avoinna tiistaista sunnuntaihin klo 11–18 (näyttelynvaihtoja ja pyhäpäiviä lukuun ottamatta). Poikkeavista aukioloista löydät tietoja verkkosivuiltamme.

”Edelleenkin tämä on Suomen paras museokauppa! Ja minä käyn kyllä säännöllisesti monessa”, sanoi kerran eräs asiakas iloisena latoessaan ostoksiaan museokaupan kassalle. Tule testaamaan, oletko samaa mieltä!

Jyväskylän taidemuseo
Kauppakatu 23
Museokauppa avoinna museon aukioloaikoina, ti–su klo 11–18

 

Ajankohtaisia sesonkeihin tai näyttelyihin liittyviä museokaupan tuotteita nostamme esille myös Jyväskylän taidemuseon somekanavissa, voit seurata meitä Facebookissa ja Instagramissa

Kaupunginosa: