Hyppää pääsisältöön
 • Kuva
  Liiduilla asfalttiin piirretty koronavirus
  www.jyvaskyla.fi/terveys/korona
  17.3.2020
  Viimeksi päivitetty 24.9.2021. Sivulle on koottu ohjeita, suosituksia ja rajoituksia koronasta myös eri kielillä. Jyväskylän, Uuraisten ja Hankasalmen asukkaille koronan neuvontanumero on 014 266 0133. Jos suunnittelet ulkomaan matkaa, tutustu sivustomme alasivuun Koronarokotukset ja matkustaminen ulkomaille.
 • Kuva
  Rokotusainepulloja rivissä pöydällä.
  www.jyvaskyla.fi/koronarokotus
  15.2.2021
  Viikko 39: Koronarokotteelle ovat tervetulleita ajanvarauksetta kaikki 12 täyttäneet. Walk in- ja pop up -pisteiltä saa nyt myös kakkosrokotteen, kunhan rokotusväli on vähintään kuusi viikkoa. Kuokkalassa walk in joka päivä, Killerillä torstaina ja perjantaina. Pop up -rokotukset Gradian Harjun kampuksella torstaina ja Jamkin Dynamossa Lutakossa perjantaina. Tervetuloa!
 • Kuva
  Nainen pitää kädessään kannettavaa tietokonetta portaikossa
  Jyväskylän seudun työllisyyden kuntakokeilun omavalmentajat antavat henkilökohtaista ohjausta työttömille työnhakijoille.
  8.6.2021
  Kuntakokeiluun kuuluvat jyväskyläläiset työnhakijat voivat asioida normaalien aukioloaikojen mukaisesti Jyväskylän kaupungin työllisyyspalveluissa myös kesän aikana.
 • Kuva
  Kuntouttavissa päiväkeskuksissa liikuntaa ja mielen virkeyttä
  Palvelua voi tiedustella OIVA-keskuksesta
  8.6.2021
  Jyväskylän kuntouttavan päivätoiminnan yksiköihin pääsee taas syksyllä puolentoista vuoden tauon jälkeen. Myös ikääntyneiden omatoimikuntosalit avataan. Kaikille avoimiin lähitaloihin pääsee 1. syyskuuta alkaen.