Avoimet kenraaliharjoitukset

Jyväskylä Sinfonia tarjoaa erilaisille ryhmille mahdollisuuden päästä seuraamaan konsertin kenraaliharjoituksia ilmaiseksi. Kenraaliharjoitus on mielenkiintoinen tilaisuus nähdä orkesterin, kapellimestarin ja solistin valmistautumista illan esitykseen. Osa Jyväskylä Sinfonian konserttien kenraaliharjoituksista on ryhmille avoimia harjoituksia.

Kenraaleihin ilmoittautuva ryhmä voi olla mikä tahansa vapaamuotoinen ryhmä, esimerkiksi koululuokka, järjestö-, eläkeläis-, tyhy- tai ystäväporukka. Kukin ryhmä voi osallistua vain yhteen harjoitukseen kauden aikana. Tällä pyritään takaamaan mahdollisimman monelle ryhmälle osallistumismahdollisuus suuren kysynnän vuoksi. 

Ryhmien minimikoko on 10 henkeä; yksittäiset henkilöt tai pienemmät ryhmät eivät valitettavasti voi osallistua kenraaleihin. Poikkeuksena tästä ovat henkilöt, jotka liikkuvat kulttuuriluotsien ryhmän kanssa. Lue lisää kulttuuriluotsitoiminnasta ja tilaa kulttuuriluotsi seuraksesi avoimeen kenraaliin!

Kenraaliharjoitukset alkavat yleensä klo 10 ja kestoltaan ne ovat maksimissaan kolme tuntia. Paikalta voi poistua kuitenkin tauon aikana (noin klo 11.15). Tarkistathan mahdolliset muutokset kenraalien alkuajoissa alla olevasta listauksesta.

Kenraaliharjoitusten yleisön maksimimäärää on rajoitettu, minkä vuoksi halukkaiden ryhmien kannattaa ilmoittautua mahdollisimman ajoissa puhelimitse 014 266 4592 tai sähköpostitse sinfonia [at] jyvaskyla.fi.

Mikäli olette tulossa ensimmäistä kertaa orkesterimme harjoitukseen, kannattaa tutustua Konserttivieraan ABC:hen, joka kertoo muun muassa orkesterin kokoonpanosta ja konserttietikettistä.

Syksy 2020

Syksyn 2020 avoimien kenraalien ajankohdat julkaistaa syksyn aikana koronapoikkeustilan vuoksi.
Ilmoittautumisia kenraaleihin otetaan vastaan vasta syksyllä.