Hyppää pääsisältöön
Kuva
Jyväskylä Sinfonian muusikoita

Lisätietoa Kipinä-kortista ja edun myöntäjistä Kipinän sivuilta.

Kipinä on Jyväskylän kaupungin kulttuuri- ja liikuntapalveluetuus, jota tarjotaan Kipinä-edussa mukana olevien sosiaali-, työllisyys- sekä terveyspalveluiden asiakkaille. Etuuden saajille mahdollistetaan osallistuminen tiettyihin kaupungin kulttuuri- ja liikuntapalveluihin maksutta tai alennetulla osallistumismaksulla. Kipinän avulla pyritään mahdollistamaan kulttuuri- ja liikuntaelämyksiä kaikille taloudellisesta tilanteesta riippumatta. 

Jyväskylä Sinfonia tarjoaa Kipinä-etuuden piirissä oleville mahdollisuuden osallistua ilmaiseksi avoimiin kenraaliharjoituksiin Jyväskylän Teatteritalossa. Kipinä-asiakkaan ei tarvitse ilmoittautua kenraaliin etukäteen tai ryhmän kanssa, vaan saapua paikalle ajoissa ja näyttää katsomoon siirtyessään Kipinä-korttiaan. HUOM! Päivätilaisuuksia ei järjestetä syksyllä 2021.

Jyväskylä Sinfonian varsinaisiin konsertteihin Kipinä-asiakkaat ovat oikeutettuja ostamaan lippuja työttömien lipun hinnalla, joka on useiden iltakonserttien kohdalla 10 euroa. Voit tarkistaa lippujen hinnat konserttikohtaisista tiedoista

Lisäksi päiväkonsertteihin on Kipinä-kortilla vapaa pääsy. Muista kuitenkin noutaa pääsylippusi Kipinä-kortillasi Teatteritalon lippumyymälästä ennen konserttia!
 

 

Kuva
Kipinän valkoinen logo