Hyppää pääsisältöön

27.11.2023

Kuva
Henkilö istuu ja juo kahvia aulatilassa
Työnhakukahvilaan voi tulla ilman ajanvarausta keskustelemaan työnhausta ja kuuntelemaan työnhakijoille suunniteltuja alustuksia. Työnhakukahvila on avoinna keskiviikkoisin kello 12-14.

—Tänne voi tulla kuka tahansa hakemaan vinkkejä työnhakuun tai ideoita oman uran edistämiseen kahvikupposen ääressä. Työnhakukahvila ei ole missään tapauksessa jäykkä paikka, eli tervetuloa rohkeasti käymään, toteaa Jyväskylän kaupungin työllisyyspalvelujen omavalmentaja Sami Ahlqvist.

Työnhakukahvila on vastaus työnhakijoiden toiveeseen tavata työnhaun asiantuntijoita kasvokkain ja ilman ajanvarausta. Työnhakukahvila on tarkoitettu kaikille työnhakijoille: alanvaihtajille, työtä etsiville tai opintoja suunnitteleville, ikään katsomatta.
Työnhakukahvilassa saa konkreettisia vinkkejä työnhakuun kokeneilta asiantuntijoilta

— Kahvilassa meillä on aikaa pohtia esimerkiksi sitä, mistä työpaikkoja löytää. Kahvilan vetäjien asiantuntijuutta kannattaa ehdottomasti hyödyntää esimerkiksi luetuttamalla työhakemus ennen sen lähettämistä työnantajalle, tähdentää Ahlqvist.

Työnhakukahvilan aluksi käsitellään jotakin työnhaun yhteistä aihetta, kuten LinkedIn:in hyödyntämistä työnhaussa. Ahlqvist kannustaa myös kertomaan mieleisistä Työnhakukahvilan teemoista työllisyyspalveluiden henkilökunnalle.

Osallistuminen ei vaadi etukäteen ilmoittautumista.
 
Työnhakukahvila järjestetään keskiviikkoisin työllisyyspalveluiden 1.kerroksessa, osoitteessa Asemakatu 4. Katso seuraavat Työnhakukahviloiden ajankohdat Jyväskylän tapahtumakalenterista.
 

Asiasanat: