Hyppää pääsisältöön

15.3.2023

Kuva
Kirjaviin vaatteisiin pukeutunut mies hymyilee ja soittaa kitaraa. Kuva Jiri Halttunen
Pikku Kakkosesta tuttu ja vuoden 2019 lastenmusiikintekijänä palkittu Tuomo Rannankari nähdään Jyväskylä Sinfonian solistina, kun koko perheen konsertti Sininen pallo kuullaan Paviljongissa keskiviikkona 29.3. klo 18. Kapellimestari Jaakko Jauhiaisen johtamassa konsertissa Tuomon kaveriksi lavalle nousee Kypärämäen musiikkiluokkien kuoro, jonka ovat konserttiin valmentaneet Anne Federley, Liisa Suokivi ja Hanna Pitkänen.

Idea konsertista syttyi Rannankarille jo muutamia vuosia sitten, kun hän haaveili omien lastenlaulujen esittämisestä uudessa muodossa uusien sovitusten kera. Erityisesti yhteistyö sinfoniaorkesterin ja lapsikuoron kanssa kiinnosti.

- Taikelta saamani apurahan turvin sain mukaan liudan hienoja sovittajia; Marzi Nyman, Teppo Ali-Mattila, Ralf Nyqvist, Jussi Lampela sekä Matti Kallio. Konsertin kantaesitys kuultiin Oulu Sinfonian ja Teuvo Pakkalan musiikkiluokkien kuoron esittämänä syksyllä 2021. Samalla julkaistiin Sininen Pallo -albumi.

Konsertin laulut Rannankari on säveltänyt viimeisen kymmenen vuoden aikana. Monet kappaleet ovat lapsille ennestään tuttuja Pikku Kakkosen konserttien ja TV-ohjelmien lisäksi Rannankarin oman Hiekkakakkuorkesterin keikoilta ja levyiltä. Koko perheen konsertissa leikitään, lauletaan, kuunnellaan ja pohditaan yhteisen leikkipaikan eli Sinisen Pallon asioita lapsen näkökulmasta.

Konserttia suositellaan 3-vuotiaista ylöspäin ja sen kesto on noin 50 minuuttia (ei väliaikaa). 
 

Liput:

Lippu.fi sekä Versonraitin lippumyymälä 

17,50 € 
kimppalippu (4 henkilöä) 49 €
+ toimitusmaksu alk. 1,50 €/tilaus

Lisätiedot:

vastaava tuottaja Giacomo Angeli
p. 050 338 3953
giacomo.angeli [at] jyvaskyla.fi