Hyppää pääsisältöön

15.3.2023

Kuva
Suunnittelija Sini Takkula. Kuva Sini Takkula
Jyväskylän kaupungin verkkosivusto osoitteessa www.jyvaskyla.fi uudistuu maalis-huhtikuun aikana. Uudistuksessa uudistetaan sivuston rakenne, ulkoasu sekä sivujen toimintoja. Tavoitteena on saada aikaan helppokäyttöinen ja nykyaikainen verkkosivusto. Tässä joitain nostoja ja aikatauluja jo tehdyistä ja tulevista muutoksista. 

Käytettävyys paranee

Uutisen klikkaaminen onnistuu nyt mistä vaan kohdasta kyseistä "korttia", ei vain otsikosta, kuten aiemmin. Tämä on jo käytössä kaikilla sivustoilla.

Yläosan navigaatio uudistuu täysin. Sivun päävalikko ei enää avaudu alavalikoksi automaattisesti. Kunkin otsikon yhteydessä on nuoli, jota klikkaamalla alanavigaatio aukeaa. Tämä on jo käytössä kaikilla sivustoilla. Navigaatiota päivitetään lisää huhtikuussa. 

Rakenne ja sisältö

Keski-Suomen hyvinvointialue on vastannut Jyväskylän kaupungin sosiaali- ja terveyspalveluista vuoden alusta lähtien. Kaupungin sivulta sosiaali- ja terveyspalvelujen sivut eivät enää jatkossa löydy. Jo tällä hetkellä sivuja poistetaan kovaa kyytiä ja sote-palvelun pääsivulta ohjataan Keski-Suomen hyvinvointialueen sivuille. Jos sivu ei löydy kaupungin sivuilta, sivua kannattaa etsiä hyvinvointialueen sivustolta hyvaks.fi.  

Myös muuhun jyvaskyla.fi -sivuston sivuston rakenteeseen on tulossa muutoksia, nämä muutokset pääasiassa maalis-huhtikuun vaihteen tienoilla.

Uusia toiminnallisuuksia

Otamme käyttöön myös uusia toiminnallisuuksia, esim integroimme jo uuden tapahtuma- ja harrastekalenterin jälleen sivuillemme. Myös muita toiminnallisuuksia on tulossa myöhemmin.

Ulkoasu

Uudistamme samalla jyvaskyla.fi -sivuston ulkoasua, tavoitteena on saada se valmiiksi huhtikuun puolivälin tienoilla.

 

Lisätietoa
Verkkoviestintäpäällikkö Mikael Ratschinskij
mikael.ratschinskij[at]jyvaskyla.fi

 

Asiasanat:  
www