Hyppää pääsisältöön

16.5.2022

Soiva Linkki on ihastuttanut Jyväskylän seudun asukkaita syksystä 2021 alkaen. Soitot alkavat kuitenkin pian olla soitettu, sillä ainutlaatuisen musiikkibussin matkat päättyvät tässä muodossaan toukokuun lopussa.
Kuva
Vihreän linja-auton kyljessä näkyy viulisti sekä nuottiviivasto. Kuva Jiri Halttunen

Yläkaupungin Yössä lauantaina 21.5. voi jokainen hypätä vielä kerran Soivan Linkin vietäväksi. Kiertoajelun lähtö- ja päätepysäkkinä toimii Lounaispuisto 2 Vapaudenkadun varressa. Jyväskylä Sinfonian vaskikvartetti saattaa Soivan Linkin ensimmäisen kiertoajelun pysäkiltä juhlavasti matkaan klo 12 osana Sinfonia on the Move -kiertuetta.

Soiva Linkki liikennöi Yläkaupungin Yö -tapahtumassa puolen tunnin välein Lounaispuistosta Rantaväylän ja Vaajakosken moottoritien kautta Viherlandialle. Siitä jatketaan Kuokkalan keskustaan, Lutakkoon ja Vapaudenkadun paikallisliikennekeskukseen. Yhden kiertoajelun kesto on noin 30 minuuttia ja lähtöjä on Lounaispuistosta kello 12.00, 12.30, 13.00, 13.30, 14.00, 14.30, 15.00 ja 15.30.

Matka on maksuton ja reitin varrella voi jäädä pois haluamallaan pysäkillä. Linja-auton tunnistaa musiikkiaiheisesta ulkoilmeestä ja linjakyltin tekstistä ”Soiva Linkki”.  

Soiva Linkki kiittää matkustajiaan kuluneista kuukausista ja kutsuu kaikki Yläkaupungin Yön kiertoajelulle. Lähde mukaan hyvästelemään Soiva Linkki, ihailemaan Jyväskylän keväisiä järvimaisemia ja fiilistelemään Keski-Suomen oman orkesterin, Jyväskylä Sinfonian taidokasta musisointia!

Soivan Linkin kevään 2022 soittolista.

Alta löydät Soivan Linkin ajoreitin Yläkaupungin Yö -tapahtumassa 21.5.

Kuva
Karttakuva Soivan Linkin reitistä Yläkaupungin Yössä. Kuva Katja Kauppila

Lisätietoja:
Jyväskylä Sinfonia:
viestintä- ja markkinointikoordinaattori
Suvi Lindell-Mäkelä, p. 040 064 0190, suvi.lindell-makela [a] jyvaskyla.fi
Jyväskylän seudun joukkoliikenne LINKKI:
palvelupäällikkö Kari Ström, p. 050 60943, kari.strom [a] jyvaskyla.fi


Soivan Linkin video