Hyppää pääsisältöön

14.10.2021

Jyväskylä Sinfonian Three shades of happiness -konsertti Jyväskylän teatteritalolla keskiviikkona 27.10. klo 19 on kapellimestari James Kahanen diplomityö hänen valmistuessaan Sibelius-Akatemiasta Sakari Oramon kapellimestariluokalta. Konsertin solistina hurmaa viulisti Abel Puustinen.
Kuva
Sinitakkinen nuori mies nojaa pöytään ja pitää toisessa kädessään tahtipuikkoa.

Abel Puustisen taituroiman Ludwig van Beethovenin viulukonserton lisäksi konsertti-illan ohjelmistossa soi Gabriel Faurén Pavane ja Bohuslav Martinůn Sinfonietta La Jolla. Beethovenin viulukonsertosta on kasvanut teoslajinsa todellinen priimus, jonka alkuiskuista kasvaa majesteettinen eepos, joka kätkeekin sisäänsä ainutlaatuisen onnellista ja sovinnollista musiikkia. Onnellisia ovat myös Bohuslav Martinů, jonka amerikkalaisen pikkukaupungin tuntoja peilaava sinfonietta pursuaa elämäniloa, sekä Gabriel Fauré, joka päivittää melankolisen barokkitanssin elegantisti uuteen aikaan.

Lisää lippuja myynnissä Taulumäen kirkon konsertteihin
Jyväskylän seurakunta on nostanut yleisökapasiteettiaan, jonka myötä Jyväskylä Sinfonian Taulumäen kirkon konsertteihin on nyt saatavilla lisää lippuja. Sekä torstain 4.11. Pyhäinpäivän konserttiin, että keskiviikon 15.12. Marjukan ja Kevinin joulukonserttiin on nyt lisää lippuja saatavilla. Lippuja voi ostaa Jyväskylän teatteritalon lippumyymälästä tai Lippu.fi:n verkkokaupasta.

Osta liput täältä.


Lisätietoja:

viestintä- ja markkinointikoordinaattori
Suvi Lindell-Mäkelä, p. 0400 640 109,
suvi.lindell-makela [a] jyvaskyla.fi