Hyppää pääsisältöön

7.10.2021

Jyväskylä Sinfonian Sinfoniaa englantilaisittain –konsertissa matkataan sinipunavalkoisiin tunnelmiin oboisti Takuya Takashiman ja ylikapellimestari Ville Matvejeffin johdattelemina Jyväskylän teatteritalolla keskiviikkona 13.10. klo 19.
Kuva
Sinipaitainen japanilaismies pitää kädessään oboeta ja katsoo kameraan.

”Keep calm and carry on” – tyynesti vain eteenpäin, kehottaa peribrittiläinen iskulause. Stereotyyppinen kansanluonne tuntuu täsmäävän jopa paikallisiin säveltäjiin; omia järkähtämättömiä teitään kulkevat sivuille vilkuilematta ainakin saarivaltakunnan menestyneimmät nykysäveltäjät, silmänkääntäjämäisen värikäs ja vangitseva Thomas Adès sekä kipunoivan dramaattinen ja totuudenmukainen James MacMillan. Myös kansallissankariksi korotettu Edward Elgar kykeni uransa hurjimman nosteen keskelläkin eläytymään lapsuuden maailmaan nostalgisen haaveellisesti, ja omaperäinen sinfonikko Ralph Vaughan Williams osasi toisen maailmansodan melskeissäkin rauhoittua maalaamaan autereisia pastoraaleja.

Lisää lippuja myynnissä Taulumäen kirkon konsertteihin

Jyväskylän seurakunta on nostanut yleisökapasiteettiaan, jonka myötä Jyväskylä Sinfonian Taulumäen kirkon konsertteihin on nyt saatavilla lisää lippuja. Sekä torstain 4.11. Pyhäinpäivän konserttiin, että keskiviikon 15.12. Marjukan ja Kevinin joulu -konserttiin on nyt lisää lippuja saatavilla. Lippuja voi ostaa Jyväskylän teatteritalon lippumyymälästä tai Lippu.fi:n verkkokaupasta.

Lisätietoja:
viestintä- ja markkinointikoordinaattori
Suvi Lindell-Mäkelä, p. 0400 640 1090,
suvi.lindell-makela [a] jyvaskyla.fi