Hyppää pääsisältöön

17.8.2021

Ajanvaraukseton koronarokotus on saatavilla rokotusasemilta arkisin kello 8–15 vielä perjantaina 20.8. Sen jälkeen ainakin viikoilla 34 ja 35 rokotuksia tehdään vain ajanvarauksella.
Kuva
Hoitajaa pistää rokotusta käsivarteen.

Suuri osa ykkösrokotteista varataan tulevilla viikoilla kouluilla tehtäviin lasten ja nuorten rokotuksiin. Kakkosrokotusten aikaistus on 20.8. jälkeen mahdollista vain ajanvarauksella, jos ensirokotuksesta on kulunut vähintään kahdeksan viikkoa ja jos rokotteita riittää. 

– Viikoilla 34 ja 35 keskitämme resursseja ykkösrokotusten edistämiseen. Osa rokottajista jalkautuu kouluille 12–15-vuotiaita rokottamaan. Tämän lisäksi rokotusasemilla pystytään hoitamaan ajanvarauksella sovitut rokotukset. Ajanvaraukseton rokottautuminen voi tulla mahdolliseksi jälleen viikolla 36, mutta se riippuu rokotteiden saannista, kertoo palvelukoordinaattori Raija Loikkanen Jyväskylän terveyspalveluista.

Ajanvarauksettoman rokotuksen uudelleen käynnistymisestä tiedotetaan kaupungin nettisivuilla osoitteessa www.jyvaskyla.fi/koronarokotus

Koronarokotukset nyt

Jyväskylässä, Hankasalmella ja Uuraisilla:
•    Koronarokotteen saavat kaikki 12 vuotta täyttäneet asukkaat sekä esimerkiksi työn tai opiskelun vuoksi alueella pidempään oleskelevat.
•    Ensirokotus ilman ajanvarausta Killerillä ja Kuokkalassa kello 8–15 jatkuu perjantaihin 20.8. saakka – ota mukaan Kela-kortti tai henkilötodistus.
•    Nettiajanvaraus osoitteessa www.jyvaskyla.fi/koronarokotus/ajanvaraus edellyttää rokotettavalta pankkitunnuksien käyttöä. 
•    Jos pankkitunnukset puuttuvat, varaa soittamalla p. 014 266 1472. 
 

Lisätietoja:

- koronarokotus 
- rokotusjärjestys 
- ajanvaraus 
- rokotteen turvallisuus 
- usein kysytyt kysymykset 
- koronarokotusnumero p. 014 266 1472
- koronarokotuksista voi kysyä sähköpostilla osoitteella koronarokotus@jyvaskyla.fi
- ajankohtaista koronatilanteesta 
- palvelukoordinaattori Raija Loikkanen, raija.loikkanen(at)jyvaskyla.fi

Asiasanat: