Hyppää pääsisältöön

7.6.2021

Helpottuneen koronatilanteen vuoksi ikääntyneiden asumispalveluissa päästään jälleen nauttimaan erilaisista tapahtumista. Tangoprinssi Jarno Itkonen tekee kesäkuussa kiertueen palvelutalojen pihoilla.
Kuva
Tangon taikaa Jarno Itkosen johdattamana ikääntyneiden asumisessa

Jyväskylän kaupungin ikääntyneiden palveluissa iloitaan parantuneesta koronaepidemiatilanteesta. Ikääntyneiden asumispalveluyksiköissä on jälleen mahdollista järjestää erilaisia ulkoilmatapahtumia pitkän tauon jälkeen. Palvelutalojen pihoilla saadaan nauttia tangon sävelistä kesäkuun aikana. Tangoprinssi Jarno Itkonen saapuu Jyväskylään konsertoimaan kesäkuussa keskiviikkoisin.
  
Jarno Itkonen on esiintynyt aiemmin monissa hyväntekeväisyystapahtumissa ja erityisesti viime vuoden aikana ikääntyneille kohdennetut ulkoilmakonsertit olivat hänelle tärkeitä.  
Tuleva Itkosen kesäkiertue Jyväskylässä mahdollistui Jyväskylän kulttuuripalvelujen Taideapteekin kautta. Konsertteja odottavat niin kuulijat kuin esiintyjä. 
  
-Konserteilla saan välitettyä musiikin ilosanomaa ikäihmisille ja hyvää mieltä itsellenikin, kun näen iloisia ihmisiä kuuntelemassa konserttiani. Sen suurempaa korvausta konsertista ei voi saadakaan, sanoo laulaja Jarno Itkonen. 
  
Ikäihmisille suunnattua kulttuuritoimintaa toteuttava Taideapteekki järjestää kesän aikana monipuolisesti erilaista ohjelmaa. Teatteria, musiikkia ja tanssia on luvassa palvelutalojen asukkaille koko kesän ajan.
  
-Ulkoilmatapahtumia voidaan jälleen järjestää myös säiden puolesta ja tämän hyödynnämme kesällä. Jarno Itkonen ilahdutti viime kesänä Kuopion ikääntyneitä ulkoilmakonsertein ja nyt on meidän vuoro, iloitsee koordinaattori Outi Savonen. 
  
 

Lisätietoja: 

  • koordinaattori Outi Savonen, ikääntyneiden palvelut/kulttuuri- ja osallisuuspalvelut, p. 050 597 89 54
  • ohjaaja Helena Hjelt, Ikääntyneiden palvelut p. 040 865 381