Hyppää pääsisältöön

6.5.2021

Harjun kupeessa sijaitseva Mäki-Matin perhepuisto ja Kuokkalassa sijaitseva Yrttisuon perhepuisto tarjoavat lapsiperheille viihtyisän ympäristön ulkoiluun, leikkiin ja mukavaan tekemiseen.
Kuva
lapsi leikkii puistossa leikkivälineellä

Puistojen tilojen ja leikkivälineiden vapaan käytön lisäksi tarjolla on ohjattua kerhotoimintaa ja tapahtumia.  

-Mäki-Matin perhepuistossa on avoimet grillipäivät joka perjantai. Ota omat makkarat tai muut grillattuna maistuvat herkut mukaan rentoon picnic-tyyliseen tapahtumaan ja tule mukaan, kannustaa apulaisjohtaja Anna Nurmesniemi.  

Mäki-Matin muskari kokoontuu keskiviikkoisin klo 9.30 ylätalossa. Muskarin maksu, 4 euroa/lapsi, maksetaan paikan päällä muskariopettajalle. Mäki-Matin perhepuisto on avoinna maanantaista torstaihin klo 8-16 ja perjantaisin klo 8-14.  Kesäkuun alussa avautuu Mäki-Matin kahvila, kesäteatteriesitykset ja iki-ihana Oikokadun maalauskin sisältyvät kesän ohjelmaan. Tapahtumien tarkemmat sisällöt aikatauluineen löytyvät Mäki-Matin perhepuiston facebookista.  

Yrttisuon perhepuisto on avoinna maanantaista torstaihin klo 8-16, perjantaisin 8-12. Perhepuistossa järjestetään avoimen toiminnan lisäksi lastenkerhoja,  muskareita sekä perhekahviloita.  

-Avoimet muskarit jatkuvat Yrttisuolla perjantaisin 14.5.-18.6. Klo 10 kokoontuu vauvojen muskari ja klo 10.45 perheryhmä. 4 euroa / lapsi -maksun voi maksaa paikan päällä käteisellä tai MobilePayllä. Muskariin ei tarvitse ilmoittautua etukäteen, kertoo toiminnasta vastaava varhaiskasvatuksen opettaja Anu Kauppinen.  

Yrttisuon perhepuiston kesän ohjelmassa on muun muassa taidepaja 19.5. ja avointa toimintaa sekä kesäkahvila 1.6.-18.6. Tarkempi ohjelma aikatauluineen löytyy puiston facebookista.  

Perhepuistoissa noudatetaan voimassa olevia kokoontumisrajoituksia ja aikuisten maskisuositusta.  

Lisätietoja
apulaisjohtaja Anna Nurmesniemi, Mäki-Matin perhepuisto, puh. 050 598 4693 
varhaiskasvatuksen opettaja Anu Kauppinen, Yrttisuon perhepuisto, puh. 050 597 4493