Hyppää pääsisältöön

29.4.2021

Jyväskylä Sinfonialta voi nyt ostaa lahjaksi ennen julkaisemattoman konserttitallenteen lisämausteilla varustettuna. Lahja toimitetaan päivänsankarille sähköpostitse henkilökohtaisen tervehdyksen siivittämänä toivottuna ajankohtana. Lahjat ovat ostettavissa Jyväskylän kaupungin verkkokaupasta tästä viikosta lähtien.
Kuva
Jyväskylä Sinfonian logolla varustettu kuva, jossa pari nuottiviivastoa ja teksti Jyväskylä Sinfonian soiva lahja kruunaa juhlan kuin juhlan.

Ensimmäisessä konserttikokonaisuudessa sukelletaan juhlatunnelmiin kapellimestari Tomas Djupsjöbackan johdolla Carl Philipp Emanuel Bachin sinfonian, Felix Mendelssohnin kuudennen jousisinfonian sekä Jean Sibeliuksen Rakastava-sarjan saattelemina. Elämyksen viimeistelee Jyväskylä Sinfonian ylikapellimestari Ville Matvejeffin videotervehdys.

Uusia tuotteita valmisteltiin yhteistyössä Humanistisen ammattikorkeakoulun toisen vuoden kulttuurituottajaopiskelijoiden Nea Rantalan, Suvi Lammisen, sekä Jere Saajorannan kanssa osana heidän opintojaan, jossa paketoitiin palvelu yhdeksi kokonaisuudeksi.

-Projekti on ollut antoisa ja haastanut meitä uudenlaisten työtehtävien pariin. Jyväskylä Sinfonia on ollut hyvä yhteistyökumppani, Rantala kiteyttää.

Kokeile soivaa lahjaa kampanjahintaan ja yllätä äiti jo tulevana äitienpäivänä 9.5.

Tulevan äitienpäivän kunniaksi saatavilla on rajoitetun ajan myös 15 euron hintainen musiikkitervehdys, jossa Jyväskylä Sinfonian jousisto esittämänä kuullaan Sibeliuksen Andante Festivo sekä José Belmonten Tango Hurmio Kalle Kankaan sovittamana. Tämä tutustumisetu on voimassa vain perjantaihin 7.5. klo 15 saakka.

-Jyväskylä Sinfonian soivat lahjat kruunaavat juhlan kuin juhlan. Koronarajoitukset tai pitkät välimatkat eivät ole esteenä tämän lahjan hankkimiselle. Tutustumistarjouksen 15 euron kampanjatuote sopii myös opiskelijan lompakolle. Lisäksi ympäristö kiittää aineettomasta lahjasta, vinkkaa Jyväskylä Sinfonian viestintä- ja markkinointikoordinaattori Suvi Lindell-Mäkelä.

Täältä pääset Jyväskylän kaupungin verkkokauppaan.

Lisätiedot: 
viestintä- ja markkinointikoordinaattori
Suvi Lindell-Mäkelä
p. 0400 640 109
suvi.lindell-makela [at] jyvaskyla.fi