Joulun ehdoton nostalgiaklassikko Lumiukko-animaatio annostelee joulumieltä koko perheelle, kun Jyväskylä Sinfonia esittää elokuvan elävän musiikin säestyksellä. Tunnussävelmän Walking in the Air esittävät jyväskyläläiset poikasopraanot Onni-Tapani Koskela ja Mark Lak.

Liput: 
Lippu.fi: 13,50 € + toimitusmaksut alk. 1 € 
Teatterin lippumyymälä: 12 €, S-Etukortilla 10 € (tiistaina)

Jyväskylä Sinfonian kapellimestarina debytoi suomalais-ranskalainen viulisti, barokkiviulisti ja kapellimestariAliisa Neige Barrière, joka nuoresta iästään huolimatta on hyvin kokenut ja monipuolinen muusikko. Tällä hetkellä Barrière opiskelee Sibelius-Akatemiassa Helsingissä professori Sakari Oramon opissa.

Monen joulumielen viimeistelevä klassikkoanimaatio Lumiukko ilahduttaa jälleen kaiken ikäisiä katselijoita ja kuulijoita. Vuonna 1982 ilmestyneen, Raymond Briggsin tarinaan perustuvan brittiläisen animaatioelokuvan musiikin on säveltänyt Howard Blake. Suomessa Lumiukko-animaatio on esitetty joka jouluaatto vuodesta 1992 lähtien.
 
Lumiukko -konsertti esitetään Jyväskylän teatteritalolla tiistaina 1.12. klo 17 ja 18 sekä keskiviikkona 2.12. klo 10, 17 ja 18. Lumiukko-animaation kesto on 30 minuuttia, joten se sopii koko perheelle.