Marraskuun ohjelmisto luo tunnelmaa hämärtyviin iltoihin kamarikonsertilla, käyrätorvivirtuoosin vierailulla sekä huilukonsertolla.

Lue lisää tulevista konserteista

Tutustu Jyväskylä Sinfonian turvallisuusohjeisiin

Liput:

Lippu.fi
Teatterin lippumyymälä
Tiketti (Äänekosken konsertti)

Lisätietoja:

viestintä- ja markkinointikoordinaattori Suvi Lindell-Mäkelä, p. 014 266 4167, suvi.lindell-makela [at] jyvaskyla.fi

Sinfonian marraskuun matkan aloittaa tajuntaa laajentava kamarikonsertti, kun kahdeksan muusikon voimin soiva Get it! kuullaan Jyväskylän kaupungintalolla 4.11. klo 19. Beethovenin, Martinůn ja Koshinskin teoksissa erilaiset kamarikonserttikokoonpanot pääsevät iloittelemaan keskenään.

Marraskuun vauhti kiihtyy, kun Jyväskylä Sinfonian vieraaksi saapuu slovenialaisvirtuoosi Boštjan Lipovšek. Ylikapellimestari Ville Matvejeffin johtamassa konsertissa Lipovšek esittelee käyrätorvitaiturointiaan kahden konserton verran Jyväskylän teatteritalossa 11.11. klo 18 ja 20. Straussin, Hindemithin ja Stravinskyn joukossa kuullaan myös Magnus Lindbergin uunituore teos Absence, joka on Suomen kantaesitys.

Loppukuusta lentoon pääsee Jyväskylä Sinfonian oma Alexis Roman, joka aloitti tänä syksynä Suomen Kansallisoopperan soolohuilistina. Hän ilahduttaa kuulijoita sielukkaalla ja helmeilevällä huilukonsertolla, joka tuo tuulahduksen etelämaalaista eloisuutta arktiseen kaamokseen. Konsertin saapuu johtamaan jo muutamaan otteeseen Jyväskylässä vieraillut Erkki Lasonpalo, joka tempaisee kuulijat mukaansa Dvořákin Tšekkiläisen sarjan pyörteisiin. Santé! -konsertti soi Jyväskylän teatteritalossa 25.11. klo 18 ja 20, sekä Äänekoskella Suolahtisalissa 26.11. klo 18.

Liput konsertteihin ovat nyt myynnissä Lippupisteessä sekä teatterin lippumyymälässä.

Konserttikävijöiden turvallisuuteen kiinnitetään jatkossakin erityistä huomiota

Osana turvallisuustoimia Jyväskylä Sinfonia on rajoittanut konserttiensa yleisömääriä riittävien turvavälien takaamiseksi. Teatteritalon konserteissa maksimipaikkamäärä on 151 normaalin 551 paikan sijaan. Lisäksi konserttisalin ovet avataan normaalia aiemmin, jotta ruuhkaa ei pääse syntymään. Narikkamaksu on sisällytetty konserttilipun hintaan.

Konserttiin voi tulla vain täysin terveenä ja oireettomana. Tämän takia konserttilipun voi vaihtaa tai palauttaa vielä konserttipäivänä teatteritalon lippumyymälässä, jos sairastuu. Jyväskylä Sinfonian nettisivuille on koottu turvallisuusohjeet, joihin konserttiin tulijoiden toivotaan tutustuvan etukäteen. Suosittelemme kasvomaskin käyttöä Jyväskylän kaupungin suositusten mukaisesti.