Hyppää pääsisältöön

9.10.2020

Kuva
nuoret miehet kopauttavat kyynärpäitään ja pitävät maskeja kasvoillaan. Kuva Saara Siltala
Jyväskylän kaupungin nuorisotilojen ovet ovat avoinna myös syyslomalla. Suurin osa tiloista on avoinna tiistaista torstaihin, mutta osa tiloista pitää ovensa auki myös perjantai-iltana. 

Avointen ovien ohella osalla nuorisotiloista järjestetään toiminnallisempaa ja ohjattua toimintaa. 

Palokan Nuorkkarin Karhujärven laavulle suuntautuvalle syysretkelle tulee ilmoittautua perjantaihin 9.10. mennessä. 
Tikkakosken Nuotikalla järjestetään alakoululaisille ulkopelejä ja retkeilyä säävarauksella. Yläkoululaisille on luvassa grillausta ja ulkopelejä. 
Vaajakosken Kurwi-nuorisotilalla lomaillaan kädentaitojen, haasteiden ja lautapelaamisen merkeissä. Lisäksi keskiviikkona voi kokeilla frisbeegolfia Vaajalinnan kentällä.  

Tarkat aukioloajat ja tilojen ohjelmat nuorisopalvelujen verkkosivuilla

Nuorilta kerätään henkilötiedot tartuntaketjujen välttämiseksi 

Jyväskylän kaupungin nuorisopalvelujen alueellinen nuorisotyö kerää nuorisotiloilla ja muissa fyysisissä toimintaympäristöissä toimintaan osallistuvilta nuorilta henkilö- ja yhteystiedot (nimi ja puhelinnumero) perustuen poikkeusolojen aikaisiin viranomaisohjeisiin tartuntaketjujen jäljittämiseksi. Kerättyjä henkilötietoja säilytetään kolme viikkoa. Kävijämääriä rajataan esimerkiksi päästämällä tiloihin rajattu määrä nuoria. Joillain tiloilla eri-ikäisillä nuorilla on käytössä eri aukioloajat. Nuorisonohjaajat ja yli 15-vuotiaat nuoret käyttävät maskeja kaupungin suosituksen mukaisesti. Nuoret käyttävät omia maskejaan, mutta nuorisotilalla on hätävarana kertakäyttöisiä maskeja.  

Lisätiedot: 

Risto Kähkönen
palveluesimies
Jyväskylän kaupunki
Nuorisopalvelut / alueellinen nuorisotyö
p. 014 266 4246, 0500 544 140
risto.kahkonen@jyvaskyla.fi