Jyväskylä Sinfonialla käynnistyy tänään perjantaina Tuottajan perjantaivinkkaus -sarja, jonka mukana pääsee opintomatkalle klassisen musiikin maailmaan – mukavasti ihan kotoa käsin.

Lisätiedot:
vastaava tuottaja Heidi Jäntti
heidi.jantti [at] jyvaskyla.fi
p. 014 266 4592
 

”Nimensä mukaisesti julkaisemme joka perjantai Jyväskylä Sinfonian Facebook-sivulla valitsemani linkkivinkin, jonka kautta etenkin klassista musiikkia hieman vähemmän tuntevat voivat tutustua klasarin maailmaan. Myös aiheeseen jo enemmän perehtyneille vinkkaus voi tuoda uusia tutustumiskohteita. Yleisötyötapahtumamme, kuten Taiteilijatapaamiset ja Avoimet kenraalit, ovat korona-ajan vuoksi harmillisesti huilaamassa. Idea vinkkaukseen syntyikin halusta tarjota etänä valmiiksi poimittuja vinkkejä oman kuulijakokemuksensa syventämiseen. Etenkin netissä on tarjolla valtava määrä mielenkiintoisia sisältöjä, mutta niiden pariin ei helposti löydä”, summaa vastaava tuottaja Heidi Jäntti.

Vinkkausten aihepiiri koskee klassista musiikkia, mutta vinkin tulokulma ja muoto voivat vaihdella konserttitallenteista dokumentteihin, artikkeleihin, podcasteihin tai kirjallisuuteen. Vinkkausta on tarjolla kaikille avoimista lähteistä, etenkin Yle Areenasta.  Omasta mielestään mielenkiintoista, muille vinkattavaksi sopivaa sisältöä voi ehdottaa myös jaettavaksi esimerkiksi Facebookin kautta.

”Suurena Antti Holman fanina tulen ainakin vinkkaamaan Antti Holman oopperajuhlat -podcastia. Se on paikoin kieli poskessa tehty ja hulvaton, mutta myös samaan aikaan opettavainen ja kiinnostavasti toteutettu”, tuottaja naurahtaa.

Vinkit tulevat jatkossa löytymään somesta myös aihetunnisteella #tuottajavinkkaa.

Klikkaa itsesi Jyväskylä Sinfonian Facebook-sivuille!