Turun sellokilpailun vuonna 2014 voittanut Senja Rummukainen nähdään Jyväskylä Sinfonian solistina keskiviikkona 7.10. Rummukainen tulkitsee illan tuplakonserteissa klo 18 ja 20 Joseph Haydnin ensimmäisen sellokonserton.

Lisätiedot:
viestintä- ja hallintopäällikkö Jenni Hakola
jenni.hakola [at] jyvaskyla.fi 
p. 0400 640 109
 

Teatteritalon konsertit johtaa jo pariin otteeseen Jyväskylässä ihastuttanut kapellimestari Eugene Tzigane, ja ohjelmassa on lisäksi afroamerikkalaissäveltäjä George Walkerin orkesteriteos Lyric sekä Ludwig van Beethovenin sinfonia nro 8.

Pyhäinpäiväviikon konsertti torstaina 29.10. tuo esiin aiemmin Jyväskylässä esittämättömän teosharvinaisuuden, Dmitri Šostakovitšin sinfonian nro 14. Kuolemaa käsittelevistä lauluista koostuvan teoksen solisteina nähdään sopraano Olga Heikkilä ja basso Mika Kares. Ylikapellimestari Ville Matvejeffin johtamassa konsertissa kuullaan myös Arvo Pärtin lumoavan kaunis Silouan’s Song. Konsertit kuullaan klo 18 ja 20 Taulumäen kirkossa.

Aivan marraskuun alussa kuullaan myös syksyn toinen kamarikonsertti, jossa Jyväskylä Sinfonian muusikot esittävät teoksia Bohuslav Martinůlta, Gene Koshinski sekä Beethovenilta. Kamarikonsertti Get It! pidetään keskiviikkona 4.11. Jyväskylän kaupungintalolla klo 19.

Lipunmyynti alkaa tulevana perjantaina

Lipunmyynti tuleviin konsertteihin alkaa perjantaina 18.9. Lippupisteessä sekä teatterin lippumyymälässä. Samalla alkaa myynti myös joulukuun Lumiukko- (1.-2.12.) sekä Joulukonsertteihin (9.12.).

Yleisön rajoitettu määrä takaa turvallisen konserttielämyksen

Jyväskylä Sinfonia on rajoittanut konserttiensa yleisömääriä huomattavasti, jotta jokaiselle kuulijalle voidaan taata riittävät turvavälit. Teatteritalon konserteissa maksimipaikkamäärä on 151 normaalin 551 paikan sijaan. Lisäksi ovet saliin avataan normaalia aiemmin, jotta ruuhkaa ei ovilla synny. Myös narikkamaksu kuuluu nykyisin konserttilipun hintaan.

Konserttiin voi tulla vain täysin terveenä ja oireettomana. Tämän takia konserttilipun voi vaihtaa tai palauttaa vielä konserttipäivänä teatteritalon lippumyymälässä, jos sairastuu. Jyväskylä Sinfonian nettisivuille on koottu turvallisuusohjeet, joihin konserttiin tulijoiden toivotaan tutustuvan etukäteen. Näin kaikki voivat nauttia konserttielämyksestä turvallisesti.

Lue lisää tulevista konserteista nettisivuiltamme
Tutustu Jyväskylä Sinfonian turvallisuusohjeisiin