Jyväskylän ikääntyneiden palvelutalojen asukkaat pääsevät nauttimaan ulkoilmakonserteista, kun Jyväskylä Sinfonian vaskikvartetti matkaa esiintymään kolmeen palvelutaloon. Sinfonia on the Move -vaskikvartetti esiintyy palvelutalon pihalla ja asukkaat saavat nauttia livekonsertista parvekkeidensa kautta.

Lisätiedot:
vastaava tuottaja Heidi Jäntti
heidi.jantti [at] jyvaskyla.fi
p. 014 266 4592 
 

Kvartetti esittää konserttihetkessään muun muassa Fredrik Paciuksen Suomen laulun, jonka on vaskikvartetille sovittanut orkesterin käyrätorvisti Jussi Järvenpää sekä kansansävelmiä, jotka puolestaan on sovittanut Jyväskylä Sinfonian fagotisti Risto Keinänen.

- Normaalisti olemme toukokuussa vierailleet Sinfonia on the Move -tapahtuman yhteydessä ilahduttamassa palvelutalojen asukkaita. Mahtavaa, että voimme tällä tavoin toteuttaa kaivattuja vierailuja, kertoo Jyväskylä Sinfonian vastaava tuottaja Heidi Jäntti. 

Pihakonsertit ovat jatkumoa koronakeväänä ideoiduille uusille tavoille viedä kulttuurielämyksiä ikäihmisille. Jyväskylä Sinfonia on luonut kaupungin palveluyksiköiden ja sairaaloiden käyttöön myös oman musiikkisoittolistan, joka sisältää orkesterin muusikoiden esityksiä korona-arkea ilahduttamaan.

Vaskikvartetti esiintyy Harjuhovin palvelutalon, Sampoharjun ryhmäkodin sekä Korpilahden hoivakodin pihoilla. Esitykset on suunnattu ainoastaan palvelutalojen asukkaiden iloksi.