Vaikka Jyväskylä Sinfonian kevään konsertit on peruttu koronavirustilanteen vuoksi, orkesteri haluaa silti kuulua ja näkyä kuulijoidensa keskuudessa. Uunituore Jyväskylä Sinfonian karanteeniklubi on startannut toimintansa Youtubessa ja tarjoaa päivittäin musiikillisia tervehdyksiä orkesterin eri soittajilta. Istahda siis kotisohvallesi ja nauti oman kaupungin muusikoiden tarjoamista elämyksistä!

Lisätiedot:
vastaava tuottaja Heidi Jäntti
heidi.jantti [at] jyvaskyla.fi
p. 014 266 4592

Uunituore Jyväskylä Sinfonian karanteeniklubi on startannut toimintansa Youtubessa ja tarjoaa päivittäin musiikillisia tervehdyksiä orkesterin eri soittajilta. Istahda siis kotisohvallesi ja nauti oman kaupungin muusikoiden tarjoamista elämyksistä!

Tällä hetkellä pääsee seuraamaan muun muassa, kuinka kontrabasisti Jani Koskela kokoaa itse itsestään kokonaisen orkesterin, kuulemaan klarinetisti Gil Shaked-Agababan tulkitsemana Bachin huilusarjaa sekä osallistumaan lyömäsoittaja June Binnien pitämälle oppitunnille patarumpujen eli timpanien maailmaan.

 

Jyväskylä Sinfonian karanteeniklubi: Jani Koskela - Tuol on mun kultani


Tutustu muihin karanteeniklubin videoihin.

Suunnitelmat myös muunlaisten striimattujen sisältöjen osalta ovat kovassa vauhdissa, joten pysy kuulolla; tiedotamme pian lisää!