Jyväskylä Sinfonia peruu konserttinsa sekä muut yleisötilaisuutensa 31.5.2020 asti. Päätös perustuu Suomen hallituksen, Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintoviraston sekä Jyväskylän kaupungin antamiin ohjeistuksiin koronavirusepidemian leviämisen ehkäisemiseksi. Pahoittelemme omalta osaltamme kevään tapahtumien peruuntumista sekä tästä aiheutuvaa harmia asiakkaillemme.

Tässä ohjeet lippuhyvitysten osalta:
-    Yksittäislipun ostaneet voivat hakea korvausta lipun hinnasta tai vaihtaa lippunsa Jyväskylä Sinfonian syyskauden 2020 konserttilippuun tai lahjakorttiin, joka käy kaikkiin Jyväskylä Sinfonian konsertteihin.
-    Jyväskylä Sinfonia toivoo, että asiakkaat vaihtaisivat lippunsa ensisijaisesti syyskauden konserttilippuun, kun syksyn lipunmyynti on alkanut. Syksyn ohjelmisto julkaistaan huhtikuun aikana, jolloin myös liput tulevat myyntiin. Näin ollen lippuhyvitystä kannattaa lähteä rauhassa hakemaan vasta tuolloin. Näin vältetään lipunmyyntipisteiden ylikuormittuminen.
-    Tarkka päivämäärä syyskauden lipunmyynnin käynnistymiseen julkaistaan lähiaikoina.
-    Yksittäislipun vaihdon voi lipunmyynnin käynnistyttyä tehdä joko Jyväskylän teatteritalon lippumyymälässä tai Lippupisteen puhelinpalvelussa (p. 010 633 1030).
-    Korvausta yksittäislipun hinnasta voi hakea Lippupisteen sivustolla osoitteessa https://web.lippu.fi/palautus/ Korvauksen hakemista varten tarvitaan lippunumero.
-    Ryhmälippujen osalta pyydetään ensin yhteydenottoa viestintä- ja hallintopäällikkö Jenni Hakolaan sähköpostitse jenni.hakola [at] jyvaskyla.fi 
-    Kausilippulaisille tarjotaan lahjakorttina summa, joka vastaa käyttämättä jääneitä kausikonsertteja. Kausilippulaisten tulee olla sähköpostitse yhteyksissä Jyväskylä Sinfonian toimistoon, osoitteeseen ritva.vallinkoski [at] jyvaskyla.fi Kausilippulaisten lahjakortit toimitetaan postitse ja ne käyvät kaikkiin Jyväskylä Sinfonian konserttilippuihin, myös syksyn 2020 kausilippuun osamaksuna. Jos kausilippulaisella ei ole sähköpostia käytössä, voi soittaa numeroon 014 266 4167. Ensisijainen yhteydenotto sähköpostitse!
-    Kaikki lippupalautukset ja -vaihdot tulee tehdä 14.8.2020 mennessä.