Hyppää pääsisältöön

Passeli

Ritopohjantie 23, 40270 Palokka
p. 040 765 5230

palveluesimies Maarit Laakkonen, p. 050 588 2210

Päivä- ja työtoimintaa järjestetään kehitysvammaisille aikuisille Palokan alueella. Passelissa toimii kolme ryhmää, joiden työt perustuvat kädentaitoihin.

Polttopuiden teko, savityöt, paperi- ja massatyöt, kudonta, huovutus, pienet puutyöt sekä kalusteiden kunnostus ovat esimerkkejä Passelin työntekijöiden töistä.Toimintakeskuksessa myydään kehitysvammaisten valmistamia kortteja, koruja, sisustustuotteita, tekstiilejä, savi- ja puutöitä sekä polttopuita.

Passelissa on vuosia toiminut polttopuu-työryhmä. Työntekijät sahaavat ja kasaavat ohjaajan opastuksella polttopuukuormia asiakkaille.

Polttopuiden myynti
Passelin toimintakeskus
Ritopohjantie 23, 40270 Palokka
p. 040 765 5230

Toimintaan kuuluu asiointi kaupoissa, kirjastossa ja museoissa. Passelissa harjoitellaan arkielämän taitoja, kuten siivousta, vaatehuoltoa, ulkonäöstä huolehtimista ja leipomista. Kuntosaliliikunta, ulkoilu ja uiminen kuuluvat myös kuukausittaiseen toimintasuunnitelmaan.

Passeli sijaitsee Luhtisen palvelukeskuksessa, jossa on myös vanhusten päiväkeskus, palveluasuntoja sekä lasten päiväkoti. Talossa järjestetään yhteisiä tilaisuuksia ja tapahtumia.

Tervetuloa ostoksille Passeliin

ma-to klo 8-16, pe 8-14

Passeli Facebookissa