Hyppää pääsisältöön
Kuva
Liikunnanohjaaja selkäpuolelta kuvattuna

30.3.2020

Liikuntapääkaupunki Jyväskylä julkaisee liikuntavideoita seuraavan kolmen viikon ajan
Kuva
Nainen venyttelee jumppamatolla Aaltosalissa

Kaikki Jyväskylän kaupungin sisä- ja ulkoliikuntapaikat ovat suljettuina ja ohjatut liikuntaryhmät tauolla vallitsevan koronaviruspandemian seurauksena. Kaupungin liikuntapalveluissa tilanne on koettu kuntalaisten aktiivisuuden kannalta erittäin hälyttävänä ja toimenpiteitä tilanteen taklaamiseksi on kehitetty. Erityisesti huolissaan ollaan ohjeistusten myötä kotiin jääneiden senioreiden toimintakyvystä.

Seuraavan kolmen viikon ajan Jyväskylän kaupungin liikuntapalvelut julkaisee kotiliikuntaan kannustavia ohjevideoita. Videoilla tullaan näkemään muun muassa tuolijumppaa, kehonhuoltoa, kehonpainoliikuntaa ja porrastreenejä. Osa videoista on kuvattu parin kanssa tehtäväksi, joten useampi perheenjäsen voi tehdä harjoitteita kotona yhdessä. Nämä ohjeet soveltuvat myös yksin tehtäväksi. Liikuntavideoita on kohdennettu niin senioreille, lapsiperheille, nuorille, aikuisille kuin soveltaen liikkuvillekin sopiviksi. Kaikkia kannattaa tehdä mahdollisuuksien mukaan ja useampaan kertaan!

Videot julkaistaan Jyväskylän kaupungin YouTube-kanavalla, liikuntapalvelujen Facebook-sivulla sekä Instagram-tilillä tiistaisin ja torstaisin kello 10. Ensimmäinen video on nähtävissä tiistaina 31.3. Videot ovat löydettävissä ja katsottavissa eri kanavista myös jälkikäteen.

Videot Jyväskylän kaupungin liikuntapalvelujen kanavissa:

Jyväskylän kaupungin YouTube-kanavan liikuntapalvelujen soittolista 

Facebookissa @jyvaskylankaupunginliikuntapalvelut 

Instagramissa @jyvaskylanliikuntapalvelut 

Lisätietoja

Palveluesimies Kirsi Pelo-Arkko
p. 014 266 4265, kirsi.pelo-arkko[a]jyvaskyla.fi

Liikuntapalvelut Jyväskylän kaupungin verkkosivuilla https://www.jyvaskyla.fi/liikunta

Asiasanat: