Hyppää pääsisältöön
Kuva
Lääkäri katsoo potilaan korvaa terveysasemalla

Terveysasemalle aikaa varattaessa hoidon tarve ja sen kiireellisyys arvioidaan. Arvion perusteella saat kotihoito-ohjeita sekä tarvittaessa puhelin- tai vastaanottoajan sairaanhoitajalle, lääkärille tai muulle terveydenhuollon ammattilaiselle.

Jos käytössäsi on työterveyshuolto, ota ensisijaisesti yhteyttä sinne.

Kesälomakaudella lääkäreiden ja sairaanhoitajien vastaanotoilla 

Kiireellinen hoito turvataan, mutta kiireettömän hoidon saatavuus on kesän aikana rajoitettua. Reseptin uusinnat toivotaan tehtävän hyvissä ajoin ennen juhannusta, jotta niiden käsittely ei ruuhkaudu keskelle kesää.

Hankasalmen terveysasema
Huhtasuo: Pihlajalinna
Keskusta: Novan terveysasema
Korpilahti: Terveyskeskus Mehiläinen
Kuokkala: Novan terveysasema
Kyllön terveysasema
Novan terveysasema (keskustan ja Kuokkalan asukkaille)
Palokan terveysasema
Sampoharjun terveysasema, Vaajakoski
Säynätsalo: Terveyskeskus Mehiläinen
Tikkakoski: Terveyskeskus Mehiläinen
Uuraisten terveysasema

Terveysasema määräytyy asuinalueesi mukaan. Jos et tiedä omaa terveysasemaasi Jyväskylässä, voit hakea sen lääkäri- ja hoitajahaulla. Jyväskylän kaupungin lääkäri- ja hoitajahaku

Novan terveysasema palvelee keskustan ja Kuokkalan asukkaita 1.2.2021 alkaen -uutinen

OmaKS.fi, Keski-Suomen digitaalinen sosiaali- ja terveyskeskus palvelee Jyväskylän julkisten terveysasemien, Hankasalmen ja Uuraisten asiakkaita. Palvelussa voit keskustella sairaanhoitajan tai sosiaaliohjaajan kanssa chatissa tai videon välityksellä myös ilman ajanvarausta, varata kiireettömän ajan heille tai elämäntapaohjaajalle tai jättää yhteydenottopyynnön.

Keski-Suomen biopankki

Keski-Suomen keskussairaalan ja Jyväskylän yliopiston biopankki kerää ja säilyttää näytteitä ja terveystietoja vapaaehtoisen suostumuksen antaneilta täysi-ikäisiltä henkilöiltä. Näytteitä kerätään toimenpiteiden yhteydessä myös Jyväskylän kaupungin terveyspalveluissa. Tietoja käytetään lääketieteellisessä tutkimuksessa ja tuotekehityksessä, jonka tavoitteena on oppia tuntemaan sairauksia ja niiden syitä. Suostumus kannattaa täyttää etukäteen biopankin verkkosivuilla.

Keski-Suomen biopankki