Hyppää pääsisältöön

Perhe voi tarvita tukea ja apua erilaisiin elämäntilanteisiin. Tuen tarve voi nousta lapsiperheen arkeen liittyvistä huolista tai äkillisistä muutoksista perheen elämäntilanteessa.

Jyväskylän perheneuvola

Perheneuvola palvelee ensisijaisesti perheitä, joissa on alakouluikäisiä tai sitä nuorempia lapsia.

Perheneuvolaan voi ottaa yhteyttä kun

  • on huoli lapsen käyttäytymisestä tai kehityksestä
  • haluaa keskustella lasten kasvatuksesta ja vanhemmuudesta
  • lapsella ei suju päiväkodissa, koulussa tai kavereiden kanssa
  • kotona on jatkuvia ristiriitoja
  • perheessä on vaikea elämäntilanne
  • parisuhdeasiat mietityttävät

Perheneuvolaan voivat asiakkaat ilmoittautua itse joko soittamalla tai käymällä henkilökohtaisesti päivystysaikoina. Päivystysaikamme löytyvät alla olevasta linkistä. Keskustella voi myös nimettömänä. Perheneuvolaan voi ottaa yhteyttä myös sähköpostineuvonnan kautta, johon pääsee alla olevasta linkistä. Palvelut ovat maksuttomia ja luottamuksellisia.

Perheneuvola palvelee jyväskyläläisten lisäksi seuraavien kuntien asukkaita: Hankasalmi, Joutsa, Luhanka, Muurame, Petäjävesi, Toivakka ja Uurainen.

Jyväskylän perheneuvola
Väinönkatu 6, 3. krs.
p. 014 266 3590

Perheillä on mahdollisuus saada lapsiperheiden kotipalvelua, perheohjausta, perhesosiaalityötä ja tukiperhe, tukihenkilö jne. palveluja Varhaisen tuen palveluista Jyväskylässä. Perheohjauksen, kotipalvelun ja perhesosiaalityön palvelut tavoitat soittamalla palveluohjauksen numeroon 014 266 3501 maanantaista torstaihin klo 8.00-14.00.

Asiasanat: