Hyppää pääsisältöön
Kuva
Kapellimestari Tomas Djupsjöbacka
Pääsisältö

Ke 8.11. klo 19 Jyväskylän teatteritalo

Tomas Djupsjöbacka, kapellimestari
Yleisö, solisti

Nicola Campogrande: Konsertto yleisölle ja orkesterille (Suomen ensiesitys)
Hector Berlioz: Fantastinen sinfonia 

 

Yleisö istuu hiljaa ja kuuntelee, kun muusikot tarjoavat parastaan. Musiikki saa olla yksin pääroolissa ilman inhimillisten tekijöiden kosketusta. Niinhän se aina menee, on mennyt jo vuosisatojen ajan.

Mutta entäpä, jos vaihtelu virkistää? Erilaisia poikkitaiteellisia, käsitteellisiä ja sattumanvaraisia tuotoksia on koeteltu taidemaailmassa jo pitkään, joten miksei konserteissakin? Italialainen nykysäveltäjä Nicola Campogrande ottaa konsertossa solistikseen itsensä arvoisan yleisön, josta tulee elimellinen osa orkesterin kanssa muotoutuvaa kokonaiselämystä. Miten ihmeessä tämä oikein tapahtuu? Sen saa selville vain kokemalla itse!

Jos tämä on jo kyllin hervotonta ja järisyttävää, sitä on totisesti Hector Berlioz’n kulttimaineinen Fantastinen sinfonia. Nuori ja herkkä taiteilija seuraa onnetonta rakkauttaan tanssiaisten ja mestauslavan kautta Kyöpelinvuoren bakkanaaleihin, ja ylitsepursuavan huuruiset visiot vain terhakoituvat reduktoinnissa pienemmälle orkesterille. Kuka voisikaan paremmin sitoa nämä seikkailut yhteen kuin seikkailullisen Meta4:n Tomas Djupsjöbacka?


Konsertti päättyy noin klo 20.45.
 

Alasivu
Kuva
Kapellimestari Tomas Djupsjöbacka. Kuva Elina Simonen

LIPUT

34 € │ 31 € │ 15 €
Lippu.fi │tilausmaksu alk. 1,50 €/tilaus

Aulapalvelumaksu sisältyy hintaan.

Kuuluu kausilippuun.

Lippuvaraukset sekä liput ilman tilausmaksua Versonraitin lippumyymälästä (kauppakeskus Tawast), p. 014 569 0110