Hyppää pääsisältöön
Kuva
Puhallintaiteilija Abraham Cupeiro
Pääsisältö

Ke 27.9. klo 19 Jyväskylän teatteritalo

Dimas Ruiz Santos, kapellimestari
Abraham Cupeiro, puhallintaiteilija
Niko Tiainen ja Akseli Alapeltola, valotaide
 

Pangea oli noin 300 miljoonaa vuotta sitten jättiläismanner, jossa kaikki planeetta Maan nykyiset viisi mannerta olivat yhtä ja samaa maaperää. Uskomattoman multi-instrumentalistin, unohdettujen soitinten rakentajan ja menneisyyden soinnuttajan Abraham Cupeiron suurprojektissa maiden ja kulttuurien rajat katoavat jälleen ja synnyttävät aisteja laajentavan kaleidoskoopin: Cupeiron soitinarsenaali ulottuu šofarista, dudukista ja hulusista moseñoon, fulaan ja simpukoihin, noin vain muutamia mainiten. Kaikki aistit ja alkukantaiset vaistot kukkivat ja tanssivat villisti viimeistään, kun puikkoihin liittyy kapellimestari Dimas Ruiz Santos – hän ja Cupeiro ovat myös levyttäneet tämän musiikkia ja valon taikaa yhdistävän kokonaisuuden Royal Philharmonic Orchestran kanssa.

Tiedemiesten hypoteesi on, että toisen 300 miljoonan vuoden kuluttua syntyy Pangea Ultima, uusi jättiläismanner. Heiltä on vain mennyt ohi, että se on jo syntynyt – Abraham Cupeiron käsissä ja huulilla!

Konsertin upeasta valotaiteesta vastaavat valosuunnittelijat Niko Tiainen ja Akseli Alapeltola.

Konsertti soveltuu hyvin kouluikäisen lapsen ensimmäiseksi konserttikokemukseksi. Konsertissa ei ole väliaikaa, ja se kestää reilun tunnin.

Konsertti järjestetään yhteistyössä Valon kaupunki -tapahtuman (28.9.–7.10.) kanssa.
 

Alasivu
Kuva
Kapellimestari Dimas Ruiz Santos

LIPUT

34 € │ 31 € │ 15 €
Lippu.fi │tilausmaksu alk. 1,50 €/tilaus

Aulapalvelumaksu sisältyy hintaan.

Kuuluu kausilippuun.

Lippuvaraukset sekä liput ilman tilausmaksua Versonraitin lippumyymälästä (kauppakeskus Tawast), p. 014 569 0110