Hyppää pääsisältöön
Kuva
Jyväskylä Sinfonia kuvaamassa Suvivirsi-videota
Pääsisältö

Lämpimästi tervetuloa konsertteihimme!

Tutustuthan turvaohjeistukseen ennen konserttiin saapumista.

Kuulijoidemme ja henkilökuntamme terveys ja hyvinvointi ovat meille tärkeitä. Siksi olemme tehneet toimenpiteitä ja ohjeistuksia, jotta voit tulla konserttiin turvallisin mielin ja nauttia musiikkielämyksistä myös korona-aikana. Toimimme viranomaisten ohjeistusten mukaisesti taataksemme turvallisuuden niin yleisön kuin orkesterimme jäsenten keskuudessa. Toivomme myös sinun kuulijana huolehtivan turvallisuudesta omalta osaltasi.

Luodaan yhdessä turvallinen konserttielämys!


Ethän tule sairaana konserttiin

Tulethan konserttiin vain täysin terveenä ja oireettomana. Mikäli tunnet sairauden oireita, pyydämme sinua jäämään kotiin ja olemaan yhteydessä puhelimitse teatteritalon lippumyymälään (p. 014 266 0110) vaihtaaksesi lipun toiseen konserttiin. Voit vaihtaa lipun veloituksetta vielä konserttipäivänä. 

Konserttiliput voi ostaa Lippu.fi verkkokaupasta, jolloin sinun ei tarvitse asioida henkilökohtaisesti teatteritalon lippumyymälässä. Jos asioit mieluummin lippumyymälässä, toivomme sinun suosivan kortti- ja lähimaksua. Pidäthän asiakastietosi ajan tasalla, jotta mahdollisten altistustapausten kohdalla tavoitamme sinut. Suosittelemme konserttikävijöitä käyttämään Koronavilkku -sovellusta.

Saavu ajoissa

Ovet saliin avataan noin 20 minuuttia ennen konsertin alkua, jotta vältymme ruuhkilta salin ovilla. Salin paikkamäärää on rajoitettu. Jyväskylän teatteritalon suuren näyttämön yleisökapasiteettina on tämän hetkisten ohjeistusten mukaan 100 %, mutta Jyväskylä Sinfonian konsertteja ei myydä loppuun. Noudatamme voimassaolevia viranomaisohjeistuksia.

Syksyn 2021 ajan konserteissa on käytössä numeroimattomat paikat. Siirrythän katsomoon rauhallisesti ja täytä katsomopaikat aloittaen rivin keskeltä. Älä istu tyhjän rivin reunaan. Reunapaikat varataan ensisijaisesti liikuntarajoitteisille. Teatteritalon aulahenkilökunta opastaa ja ohjaa yleisöä tarvittaessa.

Turvatoimien takia saapuminen ja liikkuminen teatteritalossa voi olla tavallista hitaampaa. Varaathan siis saapumiseen riittävästi aikaa. 

Liput tarkastetaan poikkeuksellisesti ala-aulan portaiden kohdalla.

Konsertin jälkeen salista poistutaan rivi kerrallaan ylhäältä aloittaen. Seuraathan vahtimestareiden ja aulahenkilökunnan ohjeita.

Muista turvaväli

Pidäthän turvaväliä muihin asiakkaisiin. Muista tämä erityisesti jonottaessasi katsomoon, vaatesäilytykseen tai wc-tiloihin.

Vaatesäilytysmaksu kuuluu lipun hintaan

Vaatesäilytysmaksu on sisällytetty konserttilipun hintaan Jyväskylän teatteritalon konserteissa, joten voit jättää päällysvaatteesi vaatesäilytykseen ripeämmin ilman maksamista. 

Käsiohjelmat

Käsiohjelman voi maksaa vain tasarahalla (2 euroa) tai kortin etälukijalla. Jyväskylän teatteritalon konserteissa on mahdollisuus ostaa Jyväskylä Sinfonian levyjä.

Huolehdi hygieniasta

Käsidesiä löydät yleisötiloista useasta paikasta. Käsien peseminen saippualla ja vedellä on mahdollista kaikissa wc-tiloissa. Kaikkien yleisötilojen siivousta on tehostettu.

Noudatamme viranomaissuositusta kasvomaskien käytöstä. Suosittelemme maskin käyttöä konserteissamme. Voit myös ostaa kertakäyttöisen maskin lippumyymälästä tai käsiohjelmien myyntipisteestä, hinta 1 €. 

Teatteritalon tarjoilut

Suosittelemme väliaikatarjoilujen tilauksen tekemistä etukäteen Sodexon verkkokaupassa. Verkkokaupassa tilaukset tulee tehdä etukäteen viimeistään 12 h ennen tilaisuuden alkua. Ennakkoon tilatut tarjoilut katetaan asiakkaalle valmiiksi omaan pöytään, ja pöytänumero lähetetään etukäteen sähköpostitse. Tarjoilut voi ostaa myös paikanpäältä. Lämpiö on avoinna tuntia ennen konsertin alkua.

Turvallista konsertti-iltaa!

Ohjeistus on voimassa toistaiseksi. Päivitämme sitä tilanteen ja viranomaissuositusten muuttuessa.