Hyppää pääsisältöön
Kuva
Viininpunaiseen pukuun ja mustaan poolopaitaan pukeutunut mies katsoo kameraan. Kuva Elina Simonen
Pääsisältö

Ke 18.1. klo 19 Jyväskylän teatteritalo

Tomas Djupsjöbacka, kapellimestari 
Piotr Pawlak, piano

Fanny Mendelssohn-Hensel: Alkusoitto C-duuri
Joan Tower: Chamber Dance
Johannes Brahms: Pianokonsertto nro 1

Uusinta uutta, tuoreinta tuoretta, parasta juuri nyt: viimeisimmän Maj Lind –pianokilpailun voittaja Piotr Pawlak estradilla! Nuori puolalaiskomeetta valloitti niin tuomariston kuin yleisön soittonsa hienostuneella syvyydellä ja poikkeuksellisella tarinallisuuden, jopa mystisyyden tunnulla. Kaikelle tälle on polttava tarve, kun eteen jysähtää yksi pianokonserttokirjallisuuden mahtavimmista järkäleistä: Johannes Brahmsin ikoninen, raastavissa syntyprosesseissa puristunut ensimmäinen konsertto, joka jylisee olemisen sietämätöntä raskautta, mutta myös hivelee apollonisilla kauneuden haaveilla. Kivi kiveä hioo, mutta nämä kivet ovat titaaneja!

Täysipalkeinen tuki on luvassa Jyväskylä Sinfonian päävierailijan Meta4:n Tomas Djupsjöbackalta, joka tarttuu tällä kertaa tahtipuikkoon ja luotsaa Pawlakin kanssa Brahmsin kosmisia vyörytyksiä kohti yhä suurempia triumfeja. Ilta avataan varhaisromantikko Fanny Mendelssohn-Henselin jäntevän pirteällä alkusoitolla ja uuspostmodernisti Joan Towerin virtuoosisella tanssitutkielmalla.

Kuva
Flyygelin avonaisen kannen takaa näkyy pitkähiuksinen mustapukuinen nuori mies soittamassa pianoa. Kuva Jyväskylä Sinfonia

LIPUT
www.lippu.fi | toimitusmaksu alk. 1,50 €/tilaus

33,50 | 30,50 | 14,50 €
Aulapalvelumaksu sisältyy hintaan.
Sisältyy kausilippuun.

Lippuvaraukset sekä liput ilman Lippu.fi:n palvelupalkkiota ja toimitusmaksua Jyväskylän kaupunginteatterin lippumyymälästä.

Vapaudenkatu 36 | p. 014 266 0110