Hyppää pääsisältöön
Kuva
Kukalliseen mekkoon pukeutunut vaaleahiuksinen nainen istuu kädet polven päällä ja nojaa seinään. Kuva Jyväskylä Sinfonia
Pääsisältö

Yhteiskonsertti Joensuun kaupunginorkesterin kanssa

Ke 10.5. klo 19 Jyväskylän teatteritalo
To 11.5. klo 19 Joensuun Yliopiston juhlasali

Okko Kamu, kapellimestari
Helena Juntunen, sopraano

Modest Musorgski: Näyttelykuvia (sov. Maurice Ravel)
Gustav Mahler: Sinfonia nro 4

Viimeisimmillä Jyväskylän visiiteillään on Okko Kamu kietonut keskisuomalaiset täydellisesti pikkusormensa ympärille. Kuten on muuten tehnyt käytännössä kaikille muillekin orkestereilleen ja yleisöilleen viimeisen 50 vuoden aikana. Se on Kamulle helppoa: annetaan vain musiikin virrata luonnostaan ja nautitaan yhdessä.
Kun Kamu saa kauden päätteeksi puikkonsa alle paitsi Jyväskylän, myös Joensuun yhdistyneet orkesterivoimat, luonnikas linja jatkuu niin kuin se vain massiivikokoonpanolla voi: Modest Musorgskin räiskyvän kekseliäs ja mielikuvitusta ylensyöttävä taidenäyttelykierros tarjoaa kaikkien aikojen elävät kuvat ja Gustav Mahlerin naivistis-majesteettis-autuaallinen neljäs sinfonia matkaa lapsen suloisin silmin kohti taivasta, jonne lopussa saavutaan – niin kuin vain kirkkain sopraanotähtemme Helena Juntunen siitä laulaa.

Jos siis kevättä ei tunnu olevan rinnassa, tule tähän konserttiin. Männikkömetsät ja rantojen raidat humisevat ja jo Karjalankin kunnailla lehtii puu.

Kuva
Frakkiin pukeutunut mies seisoo pellolla viljan keskellä ja taustalla näkyy sininen taivast sekä metsää. Kuva Jyväskylä Sinfonia

LIPUT
www.lippu.fi | + toimitusmaksu alk. 1,50 €/tilaus

33,50 | 30,50 | 14,50 €
Aulapalvelumaksu sisältyy hintaan.
Sisältyy kausilippuun.

Lippuvaraukset sekä liput ilman Lippu.fi:n palvelupalkkiota ja toimitusmaksua Jyväskylän kaupunginteatterin lippumyymälästä Vapaudenkatu 36, p. 014 569 0110.