Hyppää pääsisältöön

Lämpimästi tervetuloa konsertteihimme keväällä 2021

Tutustuthan turvaohjeistukseen ennen konserttiin saapumista.

Kuulijoidemme ja henkilökuntamme terveys ja hyvinvointi ovat meille tärkeitä. Siksi olemme tehneet toimenpiteitä ja ohjeistuksia, jotta voit tulla konserttiin turvallisin mielin ja nauttia musiikkielämyksistä myös korona-aikana. Toimimme viranomaisten ohjeistusten mukaisesti taataksemme turvallisuuden niin yleisön kuin orkesterimme jäsenten keskuudessa. Toivomme myös sinun kuulijana huolehtivan turvallisuudesta omalta osaltasi.

Luodaan yhdessä turvallinen konserttielämys!


Ethän tule sairaana konserttiin

Tulethan konserttiin vain täysin terveenä ja oireettomana. Mikäli tunnet sairauden oireita, pyydämme sinua jäämään kotiin ja olemaan yhteydessä puhelimitse teatteritalon lippumyymälään (p. 014 266 0110) vaihtaaksesi lipun toiseen konserttiin tai palauttaaksesi sen. Voit vaihtaa ja/tai palauttaa lipun veloituksetta vielä konserttipäivänä. 

Konserttiliput voi ostaa Lippu.fi verkkokaupasta, jolloin sinun ei tarvitse asioida henkilökohtaisesti teatteritalon lippumyymälässä. Jos asioit mieluummin lippumyymälässä, toivomme sinun suosivan kortti- ja lähimaksua. Pidäthän asiakastietosi ajan tasalla, jotta mahdollisten altistustapausten kohdalla tavoitamme sinut. Suosittelemme konserttikävijöitä käyttämään Koronavilkku -sovellusta.

Saavu ajoissa

Ovet saliin avataan noin 20 minuuttia ennen konsertin alkua, jotta vältymme ruuhkilta salin ovilla. Salin paikkamäärää on rajoitettu huomattavasti, jotta riittävät turvavälit voidaan taata kaikille. Salissa on yhteensä 151 paikkaa. Kaksi vierekkäistä paikkaa on tarkoitettu vain samassa taloudessa asuville, joten jos ostat vain yhden lipun, sinun tulee ostaa yksittäispaikka.

Jos paikkasi on salin keskiosassa, toivomme sinun siirtyvän saliin ensimmäisten joukossa. Sinun tulee myös istua sillä paikalla, joka pääsylippuun on merkitty; paikan vaihtaminen oma-aloitteisesti ei ole sallittua, jotta turvavälit toteutuvat.

Turvatoimien takia saapuminen ja liikkuminen teatteritalossa voi olla tavallista hitaampaa. Varaathan siis saapumiseen riittävästi aikaa. 

Liput tarkastetaan poikkeuksellisesti ala-aulan portaiden kohdalla.

Konsertin jälkeen salista poistutaan rivi kerrallaan ylhäältä aloittaen. Seuraathan vahtimestareiden ohjeita.

Muista turvaväli

Pidäthän turvaväliä muihin asiakkaisiin. Muista tämä erityisesti jonottaessasi katsomoon, narikkaan tai wc-tiloihin.

Narikkamaksu kuuluu lipun hintaan

Naulakkomaksu on tästä eteenpäin sisällytetty konserttilipun hintaan, joten voit jättää päällysvaatteesi narikkaan maksutta. Halutessasi voit ottaa päällysvaatteet myös mukaan katsomoon isoja kasseja ja reppuja lukuun ottamatta. 

Huomioithan, että konserttilippusi paikkanumero osoittaa myös vaatesäilytyspaikkasi narikassa. Säilytäthän siis lippusi koko konsertin ajan.

Käsiohjelmat

Käsiohjelman voi maksaa vain tasarahalla (2 euroa) tai kortin etälukijalla. Käteistä rahaa emme käsittele. Levy- tai muuta myyntiä ei kevätkaudella ole.

Huolehdi hygieniasta

Käsidesiä löydät yleisötiloista useasta paikasta. Käsien peseminen saippualla ja vedellä on mahdollista kaikissa wc-tiloissa. Kaikkien yleisötilojen siivousta on tehostettu, ja iltakonserttien välillä teatteritalon pinnat desinfioidaan.

Noudatamme viranomaissuositusta kasvomaskien käytöstä. Suosittelemme maskin käyttöä konserteissamme. Voit myös ostaa kertakäyttöisen maskin lippumyymälästä, hinta 1 €. 

Teatteritalon tarjoilut

Jos haluat nauttia tarjoiluista ennen konsertin alkua, tilaus on tehtävä etukäteen Sodexon verkkokaupassa. Ennakkoon tilatut tarjoilut katetaan asiakkaalle valmiiksi omaan pöytään, ja pöytänumero lähetetään etukäteen sähköpostitse. Paikan päällä tarjoiluja ei voi ostaa.

Konsertin jälkeen tarjoiluista ei voi jäädä enää nauttimaan.

Turvallista konsertti-iltaa!

Ohjeistus on voimassa toistaiseksi. Päivitämme sitä tilanteen ja viranomaissuositusten muuttuessa.