Sinfonia on the Move

Jyväskylä Sinfonia jalkautuu keväisin viikon ajaksi ilahduttamaan ihmisiä eri puolilla kaupunkia. Sinfonia on the Move -viikon aikana orkesterin jäsenet musisoivat vaihtelevin pienryhmäkokoonpanoin mitä erilaisimmissa paikoissa. Ideana on jalkautua monenlaisiin tiloihin lähelle kaupunkilaisten arkea sekä esiintyä paikoissa, joissa orkesteria ei tavallisesti näe. Tempausviikon avulla halutaan myös tavoittaa ihmisiä, joita Jyväskylä Sinfonia ei tavanomaisesti kohtaa.

Viikko sisältää yhteensä yli 30 esiintymistä muun muassa sairaalaosastoilla, palvelukodeissa, kirjastossa, kouluissa, yliopistolla, kauppakeskuksissa sekä Matkakeskuksella.

Sinfonia on the Move -viikko järjestetään kolmatta kertaa keväällä 2019. Tänä vuonna tempaus on viikolla 20 ja se huipentuu esiintymisiin Yläkaupungin yö -tapahtumassa lauantaina 18.5. Kaikki Sinfonia on the Move -tilaisuudet ovat pääsymaksuttomia; osa on ei-julkisia. Valtaosa esiintymisistä kestää noin 20 minuuttia. Sinfonia on the Move -viikon ohjelman löydät täältä.

Jos et pääse paikalle, kannattaa seurata orkesterin somekanavia ahkerasti - monista esityksistä striimataan livelähetystä Jyväskylä Sinfonian Facebookissa!