Jyväskylä Sinfonia: Lapset ja nuoret

Jyväskylä Sinfonia tarjoaa koululaisille ja opiskelijoille mahdollisuuden nauttia musiikista ja tutustua orkesterin elämään eri tilanteissa. Tarjolla on ilmaisia kenraaliharjoituksia, ryhmäalennuksia iltakonsertteihin ja mielenkiintoisia kouluvierailuja. Valitkaa houkuttelevin vaihtoehto ja tulkaa tutustumaan elävään musiikkiin!

Avoimet kenraalit

Koululaisryhmät voivat osallistua ilmaiseksi 4.9., 25.9. ja 27.11. avoimiin kenraaliharjoituksiin Jyväskylän teatteritalossa. Sama ryhmä voi ilmoittautua yhteen kenraaliharjoitukseen kauden aikana.

Harjoituksen kesto on kolme tuntia, mutta sieltä voi poistua myös tauon aikana. Ilmoittautuminen hyvissä ajoin (rajattu yleisömäärä).

Koululais- ja opiskelijaryhmähinta

18.9., 2.10. (klo 12), 23.10. (klo 12) ja 6.11. konsertteihin lipun hinta on 5 € / oppilas (vähintään 10 oppilaan/opiskelijan ryhmä). Paikkoja on rajoitetusti.

Konserttien opiskelijahinta sinfoniakonsertteihin on 10 €. Myös Euro<26 -kortilla pääsee konserttiin opiskelijahinnalla.

Taidetestaajat

Jyväskylä Sinfonia on mukana Suomen Kulttuurirahaston ja Svenska kulturfondenin rahoittamassa suurhankkeessa, joka mahdollistaa kolmen vuoden ajan jokaiselle kahdeksasluokkalaiselle nuorelle kaksi taidelaitosvierailua kulttuurikohteissa. Lue lisää hankkeesta täältä!

Kuudesluokkalaisten sinfoniakonsertit

Kaikki Jyväskylän kuudesluokkalaiset käyvät joka vuosi Jyväskylä Sinfonian konsertissa osana kulttuuriopetussuunnitelma Kompassia.

Ryhmälippujen varaus

Jyväskylän kaupunginteatterin lippumyymälä
Vapaudenkatu 36
p. 014 266 0110
teatteri.lippumyymala[at]jkl.fi

Ota yhteyttä

Ilmoittautumiset kenraaleihin ja muut tiedustelut:
jkl.sinfonia [at] jkl.fi tai p. 014 266 4592