Jyväskylä Sinfonia: Lapset ja nuoret

Jyväskylä Sinfonia tarjoaa koululaisille ja opiskelijoille mahdollisuuden nauttia musiikista ja tutustua orkesterin elämään eri tilanteissa. Tarjolla on maksuttomia kenraaliharjoituksia, ryhmäalennuksia konsertteihin ja mielenkiintoisia kouluvierailuja. Valitkaa houkuttelevin vaihtoehto ja tulkaa tutustumaan elävään musiikkiin!

Avoimet kenraalit

Koululaisryhmät voivat osallistua ilmaiseksi 4.9., 25.9. ja 27.11. avoimiin kenraaliharjoituksiin Jyväskylän teatteritalossa. Sama ryhmä voi ilmoittautua yhteen kenraaliharjoitukseen kauden aikana.

Harjoituksen kesto on kolme tuntia, mutta sieltä voi poistua myös tauon aikana. Ilmoittautuminen kannattaa tehdä hyvissä ajoin, sillä yleisömäärä on rajattu.

Koululais- ja opiskelijaryhmähinta

18.9., 2.10. (klo 12), 23.10. (klo 12) ja 6.11. konsertteihin lipun hinta on 5 € / oppilas (vähintään 10 oppilaan/opiskelijan ryhmä). Paikkoja on rajoitetusti. Vähintään 20 hengen koululaisryhmä saa yhden vapaalipun opettajaa/huoltajaa varten.

Yli 20 hengen ryhmällä iltakonsertteihin tullessa kannattaa hyödyntää eri hintaryhmistä annettava 10% ryhmäalennus. Ryhmäalennusta ei anneta 5€:n lipuista. Katso tarkemmat lipunmyyntitiedot Liput-sivulta.

Konserttien opiskelijahinta sinfoniakonsertteihin on 10 €. Myös Euro<26 -kortilla pääsee konserttiin opiskelijahinnalla.

Taidetestaajat

Jyväskylä Sinfonia on ollut mukana Suomen Kulttuurirahaston ja Svenska kulturfondenin rahoittamassa suurhankkeessa, joka mahdollistaa kolmen vuoden ajan jokaiselle kahdeksasluokkalaiselle nuorelle kaksi taidelaitosvierailua kulttuurikohteissa. Lue lisää hankkeesta täältä!

Kuudesluokkalaisten sinfoniakonsertit

Kaikki Jyväskylän kuudesluokkalaiset käyvät joka vuosi Jyväskylä Sinfonian konsertissa osana kulttuuriopetussuunnitelma Kompassia.

Ryhmälippujen varaus

Jyväskylän kaupunginteatterin lippumyymälä
Vapaudenkatu 36
p. 014 266 0110
teatteri.lippumyymala[at]jkl.fi

Tarkista aukiolotiedot Liput-välilehdeltä.

Ota yhteyttä

Ilmoittautumiset kenraaleihin ja muut tiedustelut:
jkl.sinfonia [at] jkl.fi tai p. 014 266 4592