Liput Sinfonian konsertteihin

Osta liput Lippupisteen verkkokaupasta 

 

Ohjeet asiakkaille kevään konserttilippuhyvityksistä

  • Yksittäislipun ostaneet voivat hakea korvausta lipun hinnasta tai vaihtaa lippunsa Jyväskylä Sinfonian syyskauden 2020 konserttilippuun tai lahjakorttiin, joka käy kaikkiin Jyväskylä Sinfonian konsertteihin.
  • Jyväskylä Sinfonia toivoo, että asiakkaat vaihtaisivat lippunsa ensisijaisesti syyskauden konserttilippuun, kun syksyn lipunmyynti on alkanut. 
  • Jyväskylän teatteritalon lippumyymälän ovet avautuvat keskiviikkona 5.8. Jyväskylä Sinfonian syyskonserttien lipunmyynti käynnistyy viikon 33 aikana. 
  • Yksittäislipun vaihdon voi ennen lippumyymälän avautumista tehdä Lippupisteen puhelinpalvelussa (p. 010 633 1030). 
  • Jos et halua vaihtaa lippua, voit hakea korvausta yksittäislipun hinnasta Lippupisteen sivustolla osoitteessa https://web.lippu.fi/palautus/ Korvauksen hakemista varten tarvitaan lippunumero.
  • Ryhmälippujen osalta pyydetään ensin yhteydenottoa viestintä- ja hallintopäällikkö Jenni Hakolaan sähköpostitse jenni.hakola [at] jyvaskyla.fi 
  • Kausilippulaisille tarjotaan lahjakorttina summa, joka vastaa käyttämättä jääneitä kausikonsertteja. Kausilippulaisten tulee olla sähköpostitse yhteyksissä Jyväskylä Sinfonian toimistoon, osoitteeseen jenni.hakola [at] jyvaskyla.fi Kausilippulaisten lahjakortit toimitetaan postitse ja ne käyvät kaikkiin Jyväskylä Sinfonian konserttilippuihin. Jos kausilippulaisella ei ole sähköpostia käytössä, voi soittaa numeroon 014 266 4167. Ensisijainen yhteydenotto sähköpostitse!
  • Kaikki lippupalautukset ja -vaihdot tulee tehdä 31.8.2020 mennessä.
     

Kertaliput ovat myynnissä kaikissa lipunmyyntipaikoissa, internetissä Lippupisteen verkkokaupassa sekä Lippupisteen puhelinpalvelussa. 

Kausilippuja voi ostaa Lippupisteen täyden palvelun myyntipisteistä (Jyväskylässä Prisma Seppälässä ja K-Citymarket Keljossa) ja Jyväskylän kaupunginteatterin lippumyymälästä. Uusia kausilippuja voi ostaa myös Lippupisteen verkkokaupasta; vanhat kausiliput tulee uusia teatterin lippumyymälässä tai Lippupisteen myyntipisteissä.

Varatut liput on lunastettava viimeistään kaksi viikkoa ennen konserttia, minkä jälkeen ne palautuvat takaisin myyntiin. Ryhmävaraukset on lunastettava viimeistään kuukautta ennen konserttia.

Pääsylippuja ei lunasteta takaisin.

Lahjakortteja myydään kaikissa Lippupisteen myyntipisteissä.

Kertaliput

Hinnat ovat nähtävillä konserttien kohdalla. Teatteritalon konserttien hinta sisältää myös narikan.
Normaalihinta/eläkeläiset/opiskelijat, alle 16-vuotiaat, työttömät, varusmiehet, siviilipalvelusmiehet sekä veteraanit

Kausiliput

Kausilippuja ei myydä syyskaudelle 2020 lainkaan. Syksyn kertaliput tulevat myyntiin elokuun aikana. Seuraathan tiedotustamme tarkan päivän julkaisusta!

Ryhmäliput

Ryhmäalennus on 10 % (vähintään 20 henkilöä) kaikissa hintaryhmissä. Ryhmäliput voidaan halutessa myös laskuttaa. Ryhmälippuvaraukset on lunastettava viimeistään kuukautta ennen konserttia.

Koululaisryhmät

Koululais- ja opiskelijaryhmille ei ole tällä hetkellä tarjolla alennushintaisia lippuja. 

Koululais- ja opiskelijaryhmälipun hinta on 7 euroa (sisältää narikan). Lipun hinta koskee10-40 oppilaan ryhmää. Paikkoja on rajoitetusti. Vähintään 20 hengen koululaisryhmä saa yhden vapaalipun opettajaa/huoltajaa varten.

Yli 20 hengen koululais- tai opiskelijaryhmällä muihin kuin yllä lueteiltuihin konsertteihin tullessa kannattaa hyödyntää myös opiskelijalipuista annettava 10% ryhmäalennus. Ryhmäalennusta ei anneta 5€:n lipuista.

Koululaisryhmien tulee varata liput hyvissä ajoin etukäteen puhelimitse Jyväskylän teatteritalon lipunmyynnistä, p. 014 266 0110.

Lipunmyyntipaikat

Jyväskylän kaupunginteatterin lippumyymälä
Vapaudenkatu 36, p. 014 266 0110

Aukioloajat:
Avoinna elokuussa (5.8. alkaen) ma-pe klo 11-17, la-su suljettu.

Muutokset mahdollisia.

Prisma Seppälä (Lippupisteen täyden palvelun myyntipiste)
Ahjokatu 7, p. 010 7673 100
Pelkkä lipunmyynti, ei varausmahdollisuutta.

K-Citymarket Keljo (Lippupisteen täyden palvelun myyntipiste)
Kylmälahdentie 6, p. 010 538 3204
Pelkkä lipunmyynti, ei varausmahdollisuutta.

Lippupiste
Myyntipalvelu ja ostamisen neuvonta 0600 900 900 (1,98 € /min + pvm) 
ma-la klo 9-21, su klo 10-18 (poikkeukset juhlapyhinä mahdollisia)
Lippu.fin verkkokauppa

Palvelut lipun ostaneille 010 633 1030 (0,088 €/min + pvm)
ma-pe klo 10-17 (poikkeukset juhlapyhinä mahdollisia)

R-kioskit kautta maan
Ostaessasi lippuja R-kioskilla tarvitset tapahtumanumeron, joka on 106352. R-kioskeilta ostettuihin lippuihin tulee +1 €/lippu.

Ovimyynti

Teatteritalon konsertit: Jyväskylän kaupunginteatterin lippumyymälä on avoinna konsertin alkuun asti.
Kirkkokonsertit: Lipunmyynti alkaa kirkon ovella tuntia ennen konsertin alkua.
Kamarikonsertit: Lipunmyynti alkaa ovella tuntia ennen konsertin alkua.

Huom. Ovimyynnissä ei välttämättä ole lippuja enää jäljellä, joten suosittelemme ostamaan liput ennakkoon.

Erityisedut

S-Etukortilla 1.12. konserttien lippujen hinnoista 2 € etu eri hintaluokissa. Ei bonusta. Etu vain teatterin lipunmyynnistä ja Lippupisteen myyntipisteistä.

Palvelumaksut ja arvosetelit

Jyväskylän kaupunginteatterin lippumyymälästä saa liput ilman palvelumaksua. 

Muiden myyntipisteiden palvelumaksu on enintään 14,99 € hintaisissa lipuissa 1,50 €/lippu, 15,00–29,99 € hintaisissa lipuissa 2,50 €/lippu ja 30 € tai yli hintaisissa lipuissa 3,50 €/lippu.
Kausilippujen palvelumaksu: Jyväskylän kaupunginteatterilla 0 €, muissa myyntipisteissä 4,40 €/lippu.

Smartum Liikunta- ja kulttuuriseteli ja -saldokortti, ePassi, Tyky-kuntoseteli, Eazybreak, Virikeseteli sekä Ticket Virike ja Ticket Duo -kortti käyvät maksuvälineinä konserttilippuihin kaupunginteatterin lippumyymälässä (ePassi myös Lippupisteellä).

Avustajat

Vammainen on oikeutettu maksuttomaan avustajalippuun, jos kyseessä on pyörätuoliasiakas tai näkövammainen, jolla on näkövammaiskortti.

Konserttiin voi pyytää tarvittaessa avustajaksi kulttuuriluotsia.

Voit tarkistaa konserttipaikkojen saavutettavuustiedot etukäteen.