22.10. Egotrippi & Jyväskylä Sinfonia

Egotrippi-yhtye

 

Liput:

Lippu.fi: 37,50 / 33,50 / 17,50 € + toimitusmaksut alk. 1 € 
Teatterin lippumyymälä: 34 / 30 / 15 €


Tutustuthan Paviljongin turvallisuusohjeisiin etukäteen!

To 22.10. klo 19 Paviljonki

Antti Rissanen
, kapellimestari

Egotrippi:
Anssi Maasalo: basso, laulu
Mikki Kauste: laulu, koskettimet
Knipi: laulu, kitara
Skele: kitara
Risto Niinikoski: rummut, laulu
Mikko Mäkinen, koskettimet 

Tuplaplatinaa, platinaa ja kultaa uransa aikana myynyt Egotrippi juhlisti 25-vuotissyntymäpäiviään tekemällä kahdeksan yhteiskonserttia sinfoniaorkestereiden kanssa ympäri Suomen. Nyt nämä loppuunmyydyt konsertit saavat jatkoa vuoden ainoiksi jäävien neljän keikan verran Jyväskylässä, Helsingissä, Kuopiossa ja Tampereella. 

Konsertissa kuullaan yli 20 kappaletta, joista huikeita sinfoniaorkesterisovituksia ovat olleet kirjoittamassa tämän sukupolven parhaat sovittajat: Marzi Nyman, Lasse Enersen, Arttu Takalo, Anssi Växby, Sami Pitkämö ja Pessi Levanto. 

Neljännesvuosisadan suomalaista sielunmaisemaa niin melankolissävytteisillä molleilla kuin reipasotteisemmilla ralleilla kuvannut bändi on saanut kehuja live-esiintymisistään. Bändi tunnetaan muun muassa kappaleistaan ”Älä koskaan ikinä”, ”Matkustaja”, ”Koivuniemen herra”, ”Posteljooni” ja ”Unihiekkaa”. Konsertin mukaansatempaavan hyvän tunnelman takaavat Egotripin kitara- ja lauluvetoiset pop- ja rocklaulut yhdistettynä sinfoniaorkesterin monimuotoiseen äänimaailmaan.


Konsertin kesto on noin 2,5 tuntia.

Liput:

Lippu.fi: 37,50 / 33,50 / 17,50 € + toimitusmaksut alk. 1 € 
Teatterin lippumyymälä: 34 / 30 / 15 €


Tutustuthan Paviljongin turvallisuusohjeisiin etukäteen!