1.-2.12. Lumiukko

Lumiukko-elokuvakonsertin kuva

 

Liput:

Lippu.fi: 13,50 € + toimitusmaksut alk. 1 € 
Teatterin lippumyymälä: 12 €, S-Etukortilla 10 € (tiistaina)
 

Tutustuthan konserttien turvallisuusohjeisiin etukäteen!

Konsertit peruttu!

HUOMIO!

Jyväskylän kaupungin tiukentuneiden korona-suositusten vuoksi joudumme perumaan kaikki viisi Lumiukko -esitystä Jyväskylän teatteritalolla 1.-2.12.

Katso ohjeet lippurahojen palautuksiin täältä.

Mikäli tulee kysyttävää lippupalautuksiin liittyen, pyydämme kääntymään Lippu.fi asiakaspalvelun puoleen.

Pahoittelemme peruuntumisesta aiheutuvaa harmia.


Ti 1.12. klo 17 ja 18 
Ke 2.12. klo 10, 17 ja 18 Jyväskylän teatteritalo 

Aliisa Neige Barrière
, kapellimestari
Onni-Tapani Koskela ja Mark Lak, poikasopraanot

Monelle joulumielen tuova klassikkoanimaatio Lumiukko ilahduttaa jälleen ohjelmistossa! Nostalginen animaatio nähdään ja kuullaan elävän musiikin säestyksellä. Vuonna 1982 ilmestyneen, Raymond Briggsin tarinaan perustuvan brittiläisen animaatioelokuvan musiikin on säveltänyt Howard Blake. Suomessa Lumiukko-animaatio on esitetty joka jouluaatto vuodesta 1992 lähtien. Animaation tunnussävelmän Walking in the Air esittävät vuoroesityksin poikasopraanot Onni-Tapani Koskela ja Mark Lak, ja elokuvakonsertin johtaa nouseva ranskalais-suomalainen kapellimestarikyky Aliisa Neige Barrière.

Animaatio alkaa, kun pieni poika rakentaa lumisena jouluaattopäivänä lumiukon. Ilmassa on joulun taikaa, kun lumiukko muuttuukin eläväksi keskiyöllä. Ikimuistoisessa tarinassa seurataan pojan ja lumiukon riemastuttavia hetkiä niin pojan kotona kuin lumiukkojen salaisessa juhlapaikassa. Yöseikkailu huipentuu yhdessä lentämiseen talvisen maiseman yllä revontulien ihastuttavassa loisteessa.

Lumiukko-animaation kesto on 30 minuuttia, joten se sopii koko perheelle.

Huomioithan lippuja ostaessasi, että teatteritalon katsomoon myydään vain valmiiksi turvavälein sijoiteluja paikkoja, jolloin myynnissä on pääsääntöisesti yksittäispaikkoja. Paikkojen välissä on useampi tyhjä paikka. Lapsen voi tarvittaessa ottaa syliin omalle paikalle, mikäli paikkojenne välissä on useampi tyhjä istuin. Saliin myydään poikkeuksellisesti vain 151 paikkaa normaalin 550 sijaan.

Liput:

Lippu.fi: 13,50 € + toimitusmaksut alk. 1 € 
Teatterin lippumyymälä: 12 €, S-Etukortilla 10 € (tiistaina)
 

Tutustuthan konserttien turvallisuusohjeisiin etukäteen!