Konserttipaikkojen saavutettavuus

Jyväskylän teatteritalo

Jyväskylän teatteritalo sijaitsee Jyväskylän keskustassa Kirkkopuiston laidassa osoitteessa Vapaudenkatu 36. Pääsisäänkäynti on Vapaudenkadun ja Kilpisenkadun välisen risteyksen kohdalla. Liikkumisesteetön sisäänkäynti tapahtuu samoista ovista.

Paikallisliikenteen bussipysäkit sijaitsevat aivan teatteritalon vieressä. Matkakeskukselta on n. 300 metriä teatteritalolle. Jyväskylän kartan löydät Jyväskylän karttapalvelun sivuilta. Pysäköintitaloja ja -paikkoja löytyy teatteritalon läheltä useita, joiden sijaintipaikat löydät Jyväs-Parkin sivuilta.

Lippumyymälä sekä teatteritalon neuvonta sijaitsevat ala-aulassa ja ne palvelevat konsertti-iltoina klo 19 asti.

Jyväskylä Sinfonian konsertit pidetään teatteritalon suurella näyttämöllä, jonne sisäänkäynti tapahtuu toisesta kerroksesta kahdesta ovesta (vasen ja oikea). Paikkoja on yhteensä 551.

Vaatesäilytys on ala-aulassa sekä suoraan edessä että oikealla sivustalla. Narikkamaksu on 2 euroa.

WC-tilat sijaitsevat ala-aulan takaoikeassa nurkkauksessa. Täysin esteetöntä wc:tä ei ole

Pyörätuoliasiakkaiden tulee ilmoittaa pyörätuolipaikantarve lippua varatessa. Pyörätuolipaikkoja on salissa 2-4 (koosta riippuen). Vahtimestarit avustavat pyörätuolilla kulkevat kuulijat henkilökunnan puolelle hissiin ja aina saliin saakka sekä konserttiin tultaessa että sen päätyttyä. Pyörätuoliasiakkaan avustaja pääsee ilmaiseksi avustettavan henkilön kanssa Jyväskylä Sinfonian konsertteihin.

Näkövammainen, jolla on näkövammaiskortti, on oikeutettu maksuttomaan avustajalippuun.

Huonokuuloisille tarkoitettu silmukka toimii osittain suurella näyttämöllä. Teatteritalon lippumyymälässä on katsomokartta, josta saa selville silmukan kanssa yhteensopivat paikat.

Taulumäen kirkko

Taulumäen kirkko sijaitsee n. kahden kilometrin päässä Jyväskylän keskustasta osoitteessa Lohikoskentie 2 (kartta). Sisäänkäynti, myös liikkumisesteetön, tapahtuu kirkon pääovista.

Paikallisliikenteen bussipysäkki on aivan kirkon vieressä. Kirkon molemmilla puolilla on parkkialueet pysäköintiä varten.

Lipunmyynti alkaa kirkon ovella tuntia ennen konserttia, jos lippuja on vielä jäljellä.

Taulumäen kirkossa ei ole rivi- eikä penkkinumerointia, vaan tila täytetään saapumisjärjestyksessä.

Vaatesäilytystä ei ole, vaan päällysvaatteet otetaan mukaan penkkiin.

Esteetöntä wc:tä ei ole.

Silmukka toimii nykyisin myös Taulumäen kirkossa. Kuuluvuus on hyvä koko kirkossa, myös sivuilla, mutta paras se on kirkon etuosassa.

Kuokkalan kirkko

Kuokkalan kirkko sijaitsee Jyväskylän Kuokkalan kaupunginosassa, osoitteessa Syöttäjänkatu 4. Liikuntaesteetön sisäänkäynti kirkon pääovista tai torin puolelta alaovesta, josta pääsee hissillä kirkkosalikerrokseen.

Kuokkalan kirkolla ei ole omaa paikoitusaluetta, vaan käytössä on yleisiä pysäköintialueita esim. viereisen ostoskeskuksen yhteydessä.

Jyväskylän kaupungintalo

Jyväskylän kaupungintalon löydät ydinkeskustasta, Kirkkopuiston vierestä osoittesta Vapaudenkatu 32. Konsertit ovat toisen kerroksen valtuustosalissa, johon pääsee pyörätuolilla hissiä käyttäen.

Jyväskylän Paviljonki

Salikartta Pysäköinti