30.4. Glamour & Glam Euroviisufiiliksissä!

Glamour & Glam kuva

 

PERUTTU koronavirustilanteen takia.

Konsertti peruttu koronavirustilanteen vuoksi!

To 30.4. klo 19 Jyväskylän teatteritalo

Jari Puhakka, kapellimestari
 

Vappuaattoiltana pääset euroviisufiiliksiin Glamour & Glam -gaalaillassa. Näissä vappubileissä upeat viisuhitit vuosien varrelta seuraavat toisiaan ja virittävät tunnelman kerrassaan kattoon. Ilta alkaa suurelta näyttämöltä, jossa Jyväskylä Sinfonia huolehtii viisuiskusävelmien sulokkaista soinnuista modulaatioineen ja muine herkkuineen. Jyväskylän kaupunginteatterin näyttelijät yksin ja yhdessä toimivat viisutulkitsijoina, samoin Keski-Suomen Tanssin Keskuksen tanssijat. Saapuukohan paikalle vappuhatussaan myös itse Lordi, entä kuullaanko illassa Waterloo? Se selviää vappuaattona!

Konserttiosuuden jälkeen ei pelkästään hengailla, vaan päästään laittamaan pylly vasten pyllyä pump pump, kun vapun parhaat pirskeet jatkuvat lämpiössä ja pienellä näyttämöllä. Yleisölämpiössä pääset joraamaan livebändin tahdissa ja pienellä näyttämöllä jalkaa vispauttavasta svengistä vastaa DJ. Ei muuta kuin vappupallot ilmaan, serpentiinit kaulaan ja kostyymi kuntoon! Illan aikana on luvassa myös huimia yllätyksiä…

Vappuisiin euroviisufiiliksiin johdattelevat yhteistyössä Keski-Suomen Tanssin Keskus, Jyväskylän kaupunginteatteri ja Jyväskylä Sinfonia.

Euroviisu Dinner vappuherkkujen parissa on nautittavissa klo 17.30–18.15 yleisölämpiössä. Katso menu teatterin nettisivuilta!

PERUTTU koronavirustilanteen takia.