3.5. Tango nuevo – Piazzollaa Lutakossa

Pe 3.5. klo 19 ovet, klo 20 konsertti Tanssisali Lutakko

Henrik Sandås
, bandoneón
Nahoko Kinoshita, oboe
Kristjan Parts, klarinetti
Jussi Järvenpää, käyrätorvi
Niina Tuunainen, viulu
Kaisamari Hiltunen, viulu
Maria Mangeloja, alttoviulu
Juha Malmivaara, sello
Jani Koskela, kontrabasso

Astor Piazzollan musiikkia

Yleisön pyynnöstä keväällä 2018 esitetty huikea Piazzolla-projekti kuullaan nyt uusintana! Paikkana on tällä kertaa Tanssisali Lutakko, joka kuuluu Suomen tunnetuimpiin rock-klubeihin. Jyväskylä Sinfonian muusikot yhdessä bandoneóntaiteilija Henrik Sandåsin kanssa astuvat huumaavaan tango nuevon maailmaan, jossa heijastuu koko elämän kirjo intohimosta melankoliaan. Illan ohjelma sisältää Astor Piazzollan musiikkia Henrik Sandåsin sovituksina. Sandås on Suomen kysytyimpiä tango nuevo -spesialisteja kokonaisvaltaisella muusikkoudellaan ja puhuttelevalla soittotyylillään.

Argentiinalainen Astor Piazzolla tunnetaan perinteisen tangon uudistajana ja tango nuevo -tyylin luojana. Hänen musiikissaan tangoon yhdistyy taidokkaasti vaikutteita jazzista ja klassisesta musiikista. Piazzollan oma soitin oli bandoneón, joten autenttinen tunnelma on tänä iltana taattu.

Konserttipaikalla on istumapaikkoja rajoitettu määrä, joten jos ehdottomasti haluat istumaan, saavuthan ajoissa paikalle. Ovet aukeavat klo 19, tuntia ennen konsertin alkua.

LIPUT
15 / 13 / 7 € teatterin lippumyymälästä; 
17,50 / 14,50 / 8,50 € (hinnat sisältävät palvelumaksut) 

EI KAUSILIPULLA

Konsertin kesto on noin 1,5 h.