Skip to main content

20.5.2021

Pahimmat vauriot ovat Kuokkalassa ja kaupungin pohjoispuolella olevilla alueilla.
Image
asfaltoitu katu

Muutamia väyliä on painunut tai romahtanut, kaduilla on runsaasti hiekkaa ja mursketta sekä katujen reuna-asfaltin hiekkapäällysteiset vierukset ovat syöpyneet rankan sateen seurauksena. 

Liikenteessä liikkujien on syytä olla varovaisia. Erityisesti polkupyöräilijöiden ja moottoripyöräilijöiden on syytä varoa kaduilla olevaa hiekkaa ja soraa. Sade on aiheuttanut ongelmia myös hulevesijärjestelmiin, joiden kapasiteetti ei riitä näin suurelle sademäärälle.

Kaikki vauriot korjataan mahdollisimman pian. Korjaukset aloitetaan pahiten vaurioituneista kohteista. Tarvittaessa joitain katualueosuuksia voidaan joutua sulkemaan korjausten ajaksi. Tällä hetkellä tiedossa olevien vaurioiden osalta ainakin Kammintie katkaistaan korjausten ajaksi.

Pienimpien vaurioiden korjaukset jatkuvat vielä ensi viikolla. Tiedossa on, että hiekkaa on valunut kaduille koko kaupungin alueella. 

Vaaraa aiheuttavista palautteista voi ilmoittaa soittamalla Palvelupiste Hannikaiseen p. 014 266 5025 tai sähköisen palautejärjestelmän kautta.
 

Image
hiekkainen kävely- ja pyöräilyväylä

Sade on syövyttänyt Teljintien kävely- ja pyöräilyväylää.

Image
hiekkainen tie, jossa iso sortuma

Pääskyntiellä on sateen aiheuttama sortuma.