Hyppää pääsisältöön
Kuva
Aikuisten ryhmätyöskentelyä

Jyväskylän kaupungin rekrytointipalvelut

Jyväskylän on yli 140 000 asukkaan vireä ja nuorekas ajassa elävä sivistyskaupunki. Viihtyisä asuinympäristö, luonto, tiivis kaupunkikeskusta, erinomaiset opiskelumahdollisuudet ja monimuotoinen kulttuuri- ja vapaa-ajantarjonta luovat hyvän elämän puitteet. Jyväskylästä löytyy työpaikkoja monilta eri toimialoilta.

Kaupunkiorganisaatiossa työskentelee yli 7000 osaajaa yli 400 ammattinimikkeellä. Jyväskylän kaupunki rekrytoi henkilöstöä sekä vakituisiin että määräaikaisiin tehtäviin. Kaupungin rekrytoinneista vastaa Jyväskylän kaupungin rekrytointi.

Kaupungin avoimet työpaikat

Työllisyyspalvelut

Jyväskylän kaupungin työllisyyspalvelut edistää pitkäaikaistyöttömien työllistämistä ja työllistymistä. Palvelumme ovat myös muiden jyväskyläläisten työnhakijoiden käytettävissä. Olit sitten hiljattain työnhakusi aloittanut tai jo pidempään työtä vailla ollut, työllisyyspalveluista saat tarpeidesi ja tilanteesi mukaista henkilökohtaista palvelua.

Työnantajille työllisyyspalvelut tarjoaa rekrytointiin ja työllistämiseen liittyviä maksuttomia palveluja. Alle 30-vuotiaat saavat tukea oman opiskelualan löytämiseen, työllistymiseen ja urasuunnitteluun myös Ohjaamo Jyväskylästä