28.4. Glamour & Glam Flower Power

La 28.4. klo 19 Jyväskylän teatteritalo

Lasse Hirvi, kapellimestari
Piia Mannisenmäki, Tytti Vänskä, Saara Jokiaho, Joni Leponiemi, Anne-Mari Alaspää, Aaro Vuotila ja Henri Halkola, laulu
Karoliina Lahdenperä, tanssi

Yhteistyössä: Jyväskylä Sinfonia, Jyväskylän kaupunginteatteri, Keski-Suomen Tanssin Keskus ja Keski-Suomen Elokuvakeskus

Keväällä 2017 vietetty supersuosittu Glamour & Glam -ilta saa jatkoa! Sopivasti ennen vappua sukelletaan illan mittaiselle nostalgiatripille 60- ja 70-luvun maailmaan. Luvassa on hippiaikakauden kuuminta musiikkia, sykkivää tanssia ja myös eläviä kuvia. Lähde mukaan Flower Power-tunnelmaan!

Ilta alkaa Jyväskylän kaupunginteatterin suurella näyttämöllä. Sukellamme illan tunnelmaan Keski-Suomen elokuvakeskuksen esittämän elokuvakatkelman siivittämänä. Tämän jälkeen Jyväskylä Sinfonia kapellimestarinaan Lasse Hirvi kuljettaa meidät rauhan ja rakkaudentäyteiseen 60- ja 70-lukujen hittikimaraan. Jyväskylän kaupunginteatterin näyttelijät sekä Tanssin Keskuksen tanssitaiteilija toimivat konserttiosuuden solisteina. Luvassa on nostalgisia kuulokuvia ja sinfoniaorkesterille sovitettuja klassikoita muun muassa näiltä aikansa supertähdiltä: the Beatles, Simon & Garfunkel, Led Zeppelin, Rolling Stones ja David Bowie…

Loppuilta biletetään ja tanssitaan yleisölämpiössä livebändin tahdissa. Lisäksi pienellä näyttämöllä pääset joraamaan villissä ja vapaassa discomeiningissä. Flower Power-tunnelmaan voit halutessasi itsekin sonnustautua pukeutumalla rennosti ja värikkäästi röyhelömekkoon tai vaikka leveälahkeisiin farkkuihin.

Saatavana myös Show & Dinner -lippupaketti, hinta alkaen 48 €! Nauti Sodexon loihtiman buffet-pöydän antimista klo 17.30 alkaen teatterin yleisölämpiössä. Katso tarkempi info menusta teatterin nettisivuilta.


LIPUT
38 / 36 / 28 € teatterin lippumyymälästä
40,50 / 38,50 / 30 € (hinnat sisältävät palvelumaksut)

EI KAUSILIPULLA