Hyppää pääsisältöön
Kuva
Frakkiin pukeutunut mies seisoo ikkunarivistön edessä ja hänen heijastus näkyy ikkunaruudusta. Kuva Jiri Halttunen
Pääsisältö

Pe 14.4. klo 19 Taulumäen kirkko

Ville Matvejeff, kapellimestari
Sonja Herranen, sopraano
Joshua Owen Mills, tenori
Kristian Lindroos, bassobaritoni
Cantinovum-kuoro, valm. Rita Varonen

Joseph Haydn: Luominen

Joseph Haydn saavutti vanhoilla päivillään suurta suosiota Englannissa, jossa Händelin luoma oratorioperinne eli vahvana, ja hän halusikin vielä uransa huipennukseksi luoda ”jotakin, joka kestää”. Ja niin hän totta vieköön teki: Luominen-oratorio on suorastaan liikuttavan haltioitunut ja kohottava teos, jonka monumentaalisimmissakin hetkissä on jotain vastaansanomattoman idyllistä ja hyväntuulista. Autiosta ja tyhjästä maasta luodaan osa osalta tuntemaamme planeettaa, kunnes lopulta itse Aatami ja Eeva laulavat hurmioitunutta rakkausduettoa.

Ville Matvejeff, Cantinovum-kuoro ja Savonlinnan oopperajuhlien solistit virittävät tämän ylimaallisen eepoksen tunnelmaan pääsiäisen jälkeen.

Tapahtuma on osa Jyväskylän Pääsiäinen 2023 -taidefestivaalia, joka järjestetään 2.-14.4.2023. Konsertti järjestetään yhteistyössä Jyväskylän seurakunnan kanssa.

Kuva
Frakkiin pukeutunut mies pitää käsiään ikkunalaudalla ja katsoo hymyillen kameraan. Kuva Jiri Halttunen

LIPUT
www.lippu.fi | + toimitusmaksu alk. 1,50 €/tilaus

33,50 | 30,50 | 14,50 €
Käsiohjelma sisältyy hintaan.
Sisältyy kausilippuun.

Lippuvaraukset sekä liput ilman Lippu.fi:n palvelupalkkiota ja toimitusmaksua Jyväskylän kaupunginteatterin lippumyymälästä Vapaudenkatu 36, p. 014 569 0110.