Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylä Sinfonia facebookissa Jyväskylä Sinfonia Twitterissä Jyväskylä Sinfonia Instagramissa
Haku
Jyväskylä Sinfonia » Jyväskylä Sinfonia on mukana valtakunnallisessa Suomi 100 -juhlassa Oulussa 2.12.

Ajankohtaista

Jyväskylä Sinfonia on mukana valtakunnallisessa Suomi 100 -juhlassa Oulussa 2.12.

Suomen satavuotisjuhlan huipentava valtakunnallinen juhla pidetään Oulussa lauantaina 2.12. Myös Jyväskylä Sinfonia on mukana juhlassa, sillä sen avaa Jaakko Kuusiston säveltämä teos kymmenelle orkesterille. Kukin orkestereista on nauhoittanut oman osuutensa etukäteen, ja kokonaisuus muodostuu yhdessä näistä kaikista. Jyväskylä Sinfonia nauhoitti oman osuutensa teokseen Laukaan kirkossa elokuussa.

Teoksessa mukana ovat Jyväskylä Sinfonia, Kuopion kaupunginorkesteri, Kymi Sinfonietta, Lapin Kamariorkesteri, Sinfonia Lahti, Tapiola Sinfonietta, Turun filharmoninen orkesteri, UMO Jazz Orchestra sekä koko juhlan orkesterina yhdessä esiintyvät Oulu Sinfonia ja Keski-Pohjanmaan Kamariorkesteri kapellimestari Jaakko Kuusiston johdolla.

Tilaisuus on ainutkertainen musiikin, tanssin, sirkuksen ja uuden teknologian matka suomalaiseen luontoon, sukupolvien kohtaamiseen ja yhdessä tekemiseen. Se on lahja itsenäisyyden satavuotissyntymäpäivää viettäville suomalaisille ja Suomen ystäville. Yle lähettää juhlan suorana kello 19 alkaen, ja ohjelma on katsottavissa Yle Areenan kautta kaikkialla maailmassa. Juhlaan on paikan päälle kutsuttu toista tuhatta juhlavuoden rakentajaa eri puolilta Suomea kiitoksena heidän panoksestaan juhlavuodessa.

Lisätiedot:

Viestintä- ja markkinointikoordinaattori Outi Räsänen
p. 014 266 4167
outi.rasanen[at]jkl.fi

28.11.2017Outi Räsänen

Jyväskylä Sinfonia
Puistokatu 2 A
40100 Jyväskylä
Kaupungin vaihde: 014 266 0000
www.jyvaskylasinfonia.fi
Sähköposti: jkl.sinfonia[at]jkl.fi

Copyright © 2017 Jyväskylä Sinfonia. Sivun alkuun